Legal Terms and Conditions

GENERAL SALES CONDITIONS (1)

GENERAL TERMS AND CONDITIONS FOR DISTANCE SALES

Christian Dior Couture

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

 

(στο εξής οι “Γενικοί Όροι Πώλησης”)

 

Προοίμιο

 

Αυτοί είναι οι Γενικοί Όροι Πώλησης της Christian Dior Couture, εταιρεία (société anonyme) με μετοχικό κεφάλαιο ύψους € 291.125.408 η οποία  διατηρεί το εγγεγραμμένο γραφείο της στην διεύθυνση 30 Montaigne Αvenue, 75008, Paris, και είναι εγγεγραμμένη στο Εμπορικό και Εταιρικό Μητρώο του Παρισιού (Paris Trade and Companies Resgister) με αριθμό 612 035 832. Tηλέφωνο +33 (0)1 40 73 73 73. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: contactdioreu@dior.com. Φ.Π.Α.: FR 37 612035832 (στο εξής η “Christian Dior Couture” ή “εμείς”  και “εμάς” και “μας” θα εμηνεύονται αναλόγως).

 

Η Christian Dior Couture δημιουργεί, σχεδιάζει, κατασκευάζει και πωλεί ανδρική, γυναικεία και παιδική υψηλή ραπτική και έτοιμα προς χρήση ρούχα, αξεσουάρ μόδας, παπούτσια, προϊόντα lifestyle, ρολόγια, και εκλεπτισμένα κοσμήματα διεθνώς τα οποία φέρουν τις ετικέτες της Christian Dior Couture, όπως: Christian Dior, Dior, Baby Dior, Dior Joaillerie, Dior Maison και CD (συλλογικά τα “ Είδη Christian Dior Couture”).

 

Προς καλύτερη εξυπηρέτηση των προσδοκιών των πελατών της, επιπρόσθετα με τα καταστήματα και το δίκτυο διανομής, η Christian Dior Couture έχει δημιουργήσει ένα σύστημα εξ’ αποστάσεως πωλήσεων επιλεγμένων Ειδών Christian Dior Couture (στο εξής τα “Είδη”) μέσω τηλεφώνου και μέσω διαδικτύου.

 

  1. Πεδίο εφαρμογής και αποδοχή των Γενικών Όρων Πώλησης

 

Αυτοί οι Γενικοί Όροι Πώλησης εφαρμόζονται σε όλες τις εξ’ αποστάσεως πωλήσεις των Ειδών που διεξάγονται:

 

(α)  τηλεφωνικώς μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών που έχει δημιουργήσει η         Christian Dior Couture και όπως περιγράφεται στον Όρο 2.1 αυτών των Γενικών Όρων       Πώλησης (στο εξής η “Εξυπηρέτηση Πελατών”), και

 

(a)   μέσω της ιστοσελίδας της Christian Dior Couture η οποία αναγνωρίζεται με όνομα τομέα (domain name) “https://www.dior.com/en_cy” (στο εξής η “Ιστοσελίδα”).

 

Τα Είδη πωλούνται σε ιδιώτες για σκοπούς ιδίας χρήσης, μη σχετιζόμενους με οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα (στο εξής ο “Πελάτης(-ες)” ή “εσείς” ή “σας” θα εμηνεύονται αναλόγως).

 

Επομένως επιβεβαιώνετε ότι ενεργείτε ως καταναλωτής και δεν προτίθεστε να μεταπωλήσετε τα Είδη για εμπορικούς σκοπούς.

 

Επίσης πιστοποιείτε ότι έχετε την νομική ικανότητα να συμφωνήσετε σε αυτούς τους Γενικούς Όρους Πώλησης.

 

Κάθε φορά που αγοράζετε ένα Είδος ή Είδη στην Ιστοσελίδα, πρέπει να υποδείξετε ότι συμφωνείτε με τους ισχύοντες Christian Dior Couture Γενικούς Όρους Πώλησης και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (στο εξής η “Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα”) κάνοντας κλικ στο “Πληρώστε”. Μπορείτε να δείτε αυτά τα έγγραφα πριν και κατά την επιβεβαίωση της αγοράς σας.

 

Η Christian Dior Couture δύναται να επικαιροποιήσει και τροποποιήσει αυτούς τους Γενικούς Όρους Πώλησης, και θα ενημερώσει τους Πελάτες της για αυτές τις αλλαγές μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος. Οι όροι που εφαρμόζονται στις πωλήσεις Ειδών είναι αυτοί που ισχύουν κατά τον χρόνο σύναψης της σύμβασης πώλησης.

 

Για περαιτέρω πληροφορίες για το πώς η Christian Dior Couture επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει στην Ιστοσελίδα και/ή μέσω τηλεφώνου, οι Πελάτες καλούνται να διαβάσουν την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

 

 

 

  1. Πληροφορίες για παραγγελίες

 

Μπορείτε να υποβάλετε παραγγελίες τηλεφωνικώς ή στην Ιστοσελίδα.

 

Οι τηλεφωνικές παραγγελίες (όπου εφαρμόζεται) πρέπει να υποβάλλονται στα Αγγλικά.

 

Στην Ιστοσελίδα, οι παραγγελίες δύναται να υποβάλλοονται στα: Γερμανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ολλανδικά, Πορτογαλικά, Ελληνικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Κορεάτικα, Ιαπωνικά, Ρώσικα, Ταϊβανέζικα, Μανδαρίνικα και Καντονέζικα.

 

Η γλώσσα της σύμβασης πώλησης εξαρτάται από την χώρα στην οποία η Ιστοσελίδα από την οποία αγοράζετε το Είδος/τα Είδη φιλοξενείται.

 

2.1 Παραγγελίες μέσω τηλεφώνου στην Εξυπηρέτηση Πελατών

 

Μπορείτε να υποβάλετε τηλεφωνικές παραγγελίες μέσω κλήσης στην Εξυπηρέτηση Πελατών στο +44(0)20 7172 0172 (χρέωση τοπικής κλήσης), Δευτέρα με Κυριακή, από τις 10 π.μ. μέχρι τις 7 μ.μ. ώρα Γκρίνουιτς (GMT) (εκτός αργίες).

 

Η παραγγελία θα μεταφερθεί άμεσα στο αρμόδιο τμήμα για την προετοιμασία της παραγγελίας όταν η τράπεζα σας χρεώνει την κάρτα σας.

 

Συνάπτετε σύμβαση για οποιδήποτε παραγγελία υποβάλλετε με αυτό τον τρόπο.

 

2.2 Παραγγελίες μέσω της Ιστοσελίδας

 

2.2.1 Επιλογή Ειδών από Πελάτες

 

Ειδικές παραγγελίες όπως παραγγελίες για είδη σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή (customised), μοναδικά κομμάτια, κτλ. (δεν περιλαμάνεται η εξατομίκευση) δεν μπορούν να υποβληθούν μέσω της Ιστοσελίδας. Αν επιθυμείτε να παραγγείλετε ειδικά είδη, παρακαλώ επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας.

 

Στην Ιστοσελίδα, οι Πελάτες επιλέγουν, καταχωρούν και επιβεβαιώνουν την ονομασία και την ποσότητα των Ειδών που επιθυμούν να παραγγείλουν, και τα Είδη προστίθενται στο “Καλάθι” τους. Οι ποσότητες περιορίζονται κατά τον Όρο 4 πιο κάτω.

 

Οι Πελάτες στην Ιστοσελίδα μπορούν ελεύθερα να αλλάζουν το περιεχόμενο του Καλαθιού τους, να διαγράφουν Είδη ή να αλλάζουν την ποσότητα της παραγγελίας, ή να προσθέτουν Είδη με ένα κλικ στα κατάλληλα κουμπιά.

 

2.2.2      Ταυτοποίηση

 

Αφότου έχτε ολοκληρώσει την επιλογή σας και είστε έτοιμοι να επιβεβαιώσετε το περιεχόμενο του Καλαθιού σας, μπορείτε:

 

  • είτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό Πελάτη σας (στο εξής ο “Λογαριασμός”),

  • είτε να συνεχίσετε ως “επισκέπτης”.

 

Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε πριν επιλέξετε οποιαδήποτε Είδη.

 

Αν έχετε ήδη Λογαριασμό, πρέπει να συνδεθείτε με την ηλεκτρονική διεύθυνση και τον κωδικό σας.

 

Αν δεν έχετε ακόμα Λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα με το να προσθέσετε το όνομα, την διεύθυνση, την ηλεκτρονική διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου όταν υποβάλλετε την παραγγελία σας.

 

Ο Λογαριασμός σας θα ενεργοποιηθεί μόλις επιβεβαιωθεί από την Christian Dior Couture μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος επιβεβαίωσης.

 

Δεν μπορείτε να αλλάξετε την διεύθυνση σας μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Θα πρέπει να κάνετε άλλη παραγγελία με την νέα διεύθυνση.

 

Για περαιτέρω πληροφορίες όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο  γίνεται επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των Πελατών, παρακαλούμε δέστε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

 

Το όνομα χρήστη και ο κωδικός σας είναι αυστηρά προσωπικά. Επομένως συμφωνείτε να τα διατηρείτε ασφαλή και να μην τα αποκαλύψετε σε τρίτους.

 

Συμφωνείτε επίσης να ενημερώνετε αμέσως την Christian Dior Couture σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του ονόματος χρήστη και/ή του κωδικού σας ή σε περίπτωση οποιαδήποτε δόλιας χρήσης του Λογαριασμού σας.

 

Η Christian Dior Couture δεν μπορεί να βρεθεί υπόλογη για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση ζημιά η οποία προκλήθηκε από δόλια πρόσβαση στον Λογαριασμό σας ή στην Ιστοσελίδα, ή για την ανικανότητα να συνδεθείτε στον Λογαριαμό σας ή την Ιστοσελίδα.

 

2.2.3 Υποβολή Παραγγελιών

 

Θα πρέπει να επιλέξετε την μέθοδο παράδοσης και να παρέχετε όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για την αποστολή της παραγγελίας:

-       ηλεκτρονική διεύθυνση,

-       όνομα και επίθετο,

-       διεύθυνση,

-       ταχυδρομικός κώδικας

-       πόλη

-       αριθμός τηλεφώνου

-       μέθοδος παράδοσης

-       χώρα αποστολής,

-       διεύθυνση χρέωσης,

-       διεύθυνση παράδοσης ή καταστήματος από όπου επιθμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας αν η χώρα παράδοσης έχει καταστήματα που παρέχουν τέτοια υπηρεσία, και

-       μέθοδο πληρωμής και πληροφορίες πληρωμής.

 

Εάν μία παραγγελία είναι για δώρο, μπορείτε να εσωκλείσετε κάρτα με προσωπικό μήνυμα.

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την διεύθυνση παράδοσης και ως διεύθυνση χρέωσης ή να καταχωρήσετε άλλη διεύθυνση.

 

Αφότου έχετε εισάγει και επικυρώσει όλες αυτές τις πληροφορίες, η τιμή των Ειδών (όπως ορίζεται στον Όρο 5 πιο κάτω), καθώς και οποιοδήποτε κόστος παράδοσης και η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης θα εμφανιστούν αυτόματα.

 

Θα πρέπει να επαληθεύσετε ότι η επιλογή σας είναι ορθή προτού επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας.

 

Για να βοηθήσει τους Πελάτες της να εντοπίσουν οποιαδήποτε λάθη, η Christian Dior Couture παρέχει τεχνικά μέσα επαλήθευσης στην μορφή ενός τυπικού συνοπτικού ελέγχου επαλήθευσης (ο οποίος επαληθεύει κατά πόσο τα απαραίτητα πεδία έχουν συμπληρωθεί και κατά πόσο οι χαρακτήρες που καταχωρήθηκαν είναι κατάλληλοι για το συγκεκριμένο πεδίο).

 

Η παραγγελία σας θα συνοψιστεί ξανά για τελική επαλήθευση.

 

Κάνοντας κλικ στο “Προχωρήστε στην πληρωμή”, υποβάλλετε τελική παραγγελία του Είδους ή των Ειδών στο Καλάθι σας.

 

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους Γενικούς Όρους Πώλησης και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα προτού καταχωρήσετε την παραγγελία σας σε εμάς, και προχωρήστε κάνοντας κλικ στο “Επικυρώστε την πληρωμή μου και επιβεβαιώστε την παραγγελία μου”.

İncelemeden sonra doğrulandığında, özel ABCDior siparişleri kesin olarak onaylanacaktır. 

 

2.2.4 Επιβεβαίωση παραγγελίας από την Christian Dior Couture

 

Αφότου έχετε ολοκληρώσει τα βήματα που περιγράφονται στον Όρο 2.2.3 πιο πάνω, θα σας αποσταλεί αναγνώριση παραγγελίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εκτός όπου αναφέρεται ρητά διαφορετικά, η αναγνώριση λήψης της παραγγελίας δεν αποτελεί αποδοχή της παραγγελίας σας.

 

Η σύμβαση πώλησης θεωρείται ότι έχει συναφθεί όταν το Είδος ή τα Είδη που παραγγείλατε έχει ή έχουν αποσταλεί και έχετε λάβει ξεχωριστό ηλεκτρονικό μήνυμα από την Christian Dior Couture το οποίο σας πληροφορεί ότι η παραγγελία σας έχει αποσταλεί.

 

Αν πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, η σύμβαση πώλησης συνάπτεται όταν η πιστωτική κάρτα χρεώνεται, όπως προβλέπεται στον Όρο 6 πιο κάτω, ακόμα κι αν η πιστωτική κάρτα χρεωθεί πριν την φόρτωση της παραγγελίας σας ή πριν η αποδοχή εκφραστεί με άλλο τρόπο. 

 

Αν πληρώσετε με PayPal, Apple Pay ή Apple Pay express, όπως προβλέπεται στον Όρο 6.2, η σύμβαση πώλησης θεωρείται ότι έχει συναφθεί όταν επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας στο PayPal, Apple Pay ή Apple Pay express site.

 

Η επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας σας περιλαμβάνει τον αριθμό παραγγελίας, το συνολικό ποσό της παραγγελίας, το κόστος παράδοσης και τις πληροφορίες της ημερομηνίας παράδοσης, και τα βασικά χαρακτηριστικά, ποσότητα και τιμή των Προϊόντων που αγοράσατε. Η επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας περιλαμβάνει επίσης ένα σύνδεσμο (link) των Γενικών Όρων Πώλησης.  

İnceleme onaylandığında, özel bir ABCDior siparişi için ödeme gerçekleşir. 

2.3 Απόδειξη παραγγελίας

 

Γενικά, εσείς και η Christian Dior Couture ρητά συμφωνείτε ότι ηλεκτρονικά μηνύματα και τα συστήματα αυτόματης ηχογράφησης που χρησιμοποιούνται από την Εξυπηρέτηση Πελατών θεωρούνται ως απόδειξη της παραγγελίας σας, συγκεκριμένα, του περιεχομένου και της ημερομηνίας της παραγγελίας σας.

 

Η Christian Dior Couture διατηρεί όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τις παραγγελίες συνολικού ύψους εκατό είκοσι Ευρώ (€120) ή περισσότερα για δέκα (10) χρόνια, και θα διαθέσει αυτές τις πληροφορίες κατόπιν αιτήματος σας στο contactdioreu@dior.com, ή στο Christian Dior Couture – Service Relation Clientèle, 11 bis rue François 1er - BP39, 75008, Paris.

 

Ωστόσο, για παραγγελίες μέσω τις Ιστοσελίδας, προτείνουμε όπως κρατήσετε επίσης ένα αντίγραφο (είτε ηλεκτρονικό είτε έντυπο) με τις πληροφορίες της παραγγελίας σας.

 

  1.  Διαθεσιμότητα Προϊόντων

 

Η Christian Dior Couture επιφυλάσσει το δικαίωμα της να αλλάζει τα Είδη που προσφέρονται στην Ιστοσελίδα σε οποιαδήποτε χρόνο και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Τέτοιες αλλαγές δεν θα επηρεάζουν τις παραγγελίες οι οποίες έχουν ήδη υποβληθεί.

 

Προτού υποβάλετε μία παραγγελία, η Εξυπηρέτηση Πελατών (για τηλεφωνικές παραγγελίες) ή η σελίδα πληροφοριών στην Ιστοσελίδα η οποία περιγράφει κάθε Είδος θα σας λέει:

 

-         κατά πόσο το Είδος είναι διαθέσιμο, ή

-         αν το Είδος είναι προσωρινά μη διαθέσιμο, κατά πόσο μπορείτε να το παραγγείλετε για μελλοντική παράδοση σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

 

Εάν, παρά τις προσπάθειες της Christian Dior Couture ως προς τούτο, παραγγείλετε Είδη τα οποία δεν είναι πλέον διαθέσιμα ή είναι εκτός αποθέματος (out of stock), η Christian Dior Couture θα σας ενημερώσει το συντομότερο δυνατόν χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μέσο (τηλέφωνο ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο). Θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων με την μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την συναλλαγή.

 

  1. Μη αποδοχή παραγγελίας

 

Οι αγορές που γίνονται στην Ιστοσελίδα ή μέσω τηλεφώνου είναι αποκλειστικά για προσωπική χρήση των Πελατών (ή για δώρα), όχι για μεταπώληση.

 

Η Christian Dior Couture δύναται να απορρίψει οποιαδήποτε δόλια παραγγελία, συγκεκριμένα οποιαδήποτε παραγγελία που ξεπερνά τους περιορισμούς πώλησης που αναγράφονται πιο κάτω:

 

-           οκτώ (8) Είδη ανά παραγγελία, και/ή

-           δύο (2) ταυτόσημα Είδη που παραγγέλθηκαν εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών, ασχέτως χρώματος ή μεγέθους.

 

Οι περιορισμοί που αναγράφονται στην προηγούμενη παράγραφο δεν εφαρμόζονται στα Είδη κατηγοριών Home and Men’s Timeless (ανδρικά “έτοιμα για χρήση”, δηλαδή κοστούμια και σμόκιν, σακάκια, πουκάμισα και παντελόνια, και ανδρικά «Αξεσουάρ», δηλαδή ζώνες, γραβάτες, παπιγιόν, μαντήλια τσέπης, μανικετόκουμπα και καλύμματα κουμπιών).

 

Η Christian Dior Couture δύναται επίσης να απορρίψει οποιαδήποτε παραγγελία (i) που υποβλήθηκε από Πελάτη με τον οποίο υπάρχει διένεξη σχετικά με την πληρωμή ή παράδοση προηγούμενης παραγγελίας, ή (ii) που δεν συμμορφώνεται με αυτούς τους Γενικούς Όρους Πώλησης.

 

Εάν η Christian Dior Couture ανακαλύψει ότι η παραγγελία σας δεν συμμορφώνεται με αυτούς τους Γενικούς Όρους Πώλησης, θα σας ειδοποιήσει άμεσα στην Ιστοσελίδα, μέσω τηλεφώνου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Εάν δεν διορθώσετε τις πληροφορίες στην παραγγελία σας οι οποίες είναι λανθασμένες ή αντίθετες με αυτούς τους Γενικούς Όρους Πώλησης εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τέτοιας ειδοποίησης, η Christian Dior Couture δύναται να ακυρώσει την παραγγελία και την αντίστοιχη πληρωμή, και θα λάβετε επιστροφή της τιμής που πληρώσατε για την παραγγελία σας.

 

  1.  Τιμές Προϊόντων – Χρέωση

 

Οι τιμές υποδεικνύονται από την Εξυπηρέτηση Πελατών ή απεικονίζονται στην Ιστοσελίδα σε Ευρώ (€) και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους, αλλά δεν περιλαμβάνουν τέλη παράδοσης, τα οποία απεικονίζονται ξεχωριστά προτού ολοκληρωθεί η παραγγελία.

 

Οι τιμές που χρεώνονται είναι οι τιμές που ισχύουν κατά την ημέρα της παραγγελίας, υπό την προϋπόθεση ότι τα Είδη είναι διαθέσιμα κατά τον χρόνο αυτό.

 

Η Christian Dior Couture επιφυλάσσει το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές των Ειδών σε οποιοδήποτε χρόνο και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, αλλά τέτοιες αλλαγές δεν θα εφαρμόζονται σε οποιεσδήποτε παραγγελίες έχετε ήδη υποβάλει.

 

Οι εξ’ αποστάσεως αγορές (μέσω τηλεφώνου ή στην Ιστοσελίδα) Ειδών Christian Dior Couture δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για επιστροφή Φ.Π.Α.

 

Σύμφωνα με τα νόμιμα δικαιώματα σας, θα λάβετε γραπτή επιβεβαίωση για την τιμή που πληρώσατε για κάθε Είδος και για το κόστος παράδοσης όχι αργότερα από τον χρόνο παράδοσης.

 

  1.  Πληρωμή

 

6.1 Πληρωμή μέσω Χρεωστικής Κάρτας ή Πιστωτικής Κάρτας

 

Μπορείτε να πληρώσετε για τις αγορές σας μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Γίνονται αποδεκτές κάρτες από τα “CB” network, Visa©, Eurocard©, MasterCard©, American Express© και Apple Pay©. Κάρτες που εκδίδονται από τράπεζες που βρίσκονται εκτός της Γαλλίας πρέπει να είναι διεθνείς χρεωστικές κάρτες.

 

Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την μέθοδο πληρωμής όταν παραγγέλνετε τηλεφωνικώς, πρέπει να επιβεβαιώσετε στην Εξυπηρέτηση Πελατών και να εγγυηθείτε στην Christian Dior Couture ότι είστε ο αδειοδοτημένος κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιήθηκε για πληρωμή της παραγγελίας και ότι το όνομα και το επίθετο πάνω στην κάρτα είναι τα  δικά σας. Θα πρέπει επιπλέον να παρέχετε τον αριθμό της κάρτας, την ημερομηνία λήξης και τον κωδικό ασφαλείας που βρίσκεται πάνω στην κάρτα όταν  παραγγέλνετε μέσω τηλεφώνου, μέσω μιας ασφαλούς ιστοσελίδας ή μέσω μιάς τρίτης πλατφόρμας η οποία στέλνει σύνδεσμο για πληρωμή.

 

Όταν παραγγέλετε στην Ιστοσελίδα, θα έχετε πρόσβαση σε ένα ασφαλή διακομιστή (server) που λειτουργεί σε SSL mode (128 bits) αφότου επικυρώσετε τα τραπεζικά στοιχεία σας.

 

Με αυτό τον τρόπο, η συναλλαγή σας διεκπαιρεώνεται σύμφωνα με τραπεζικά πρότυπα ασφαλείας. Η ταυτοποίηση είναι συγκεκριμένη για κάθε τράπεζα. Με την παροχή του αριθμού της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας σας και/ή των τραπεζικών στοιχείων σας στην Christian Dior Couture μέσω τηλεφώνου ή στην Ιστοσελίδα, συμφωνείτε ανεπιφύλακτα εκ των προτέρων ότι η Christian Dior Couture μπορεί να προχωρήσει με την ασφαλή συναλλαγή και προ-εξουσιοδοτήσει την τράπεζα σας να χρεώσει τον λογαριασμό σας κατόπιν παραλαβής των αρχείων ή δηλώσεων που στάλθηκαν από την Christian Dior Couture, ακόμα και εν τη απουσία αποδείξεων υπογεγραμμένων από τον κάτοχο της κάρτας.

 

Η σύμβαση πώλησης συνάπτεται όταν η χρεωστικη κάρτα χρεώνεται εάν χρεώνεται προτού τα Είδη φορτωθούν, ή όταν τα Είδη έχουν γίνει αποδεκτά ρητά με άλλο τρόπο. Ωστόσο, αυτό δεν εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε προκαταβολή που έχει καταβληθεί.

 

6.2 Πληρωμή μέσω PayPal (Διαδικτυακές παραγγελίες μόνο)

 

Η Christian Dior Couture αποδέχεται πληρωμή μέσω PayPal (για παραγγελίες που υποβάλλονται στην Ιστοσελίδα μόνο). 

 

Όταν καταχωρείτε την παραγγελία σας, επιλέξτε την επιλογή πληρωμής PayPal και θα μεταφερθείτε αυτόματα στην πλατφόρμα PayPal.

 

Θα πρέπει μετά να συνδεθείτε στον PayPal λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας. Εάν δεν έχετε PayPal λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κατά τον χρόνο αυτό. Αφότου καταχωρήσετε την παραγγελία σας με την PayPal, θα μεταφερθείτε πίσω στην σελίδα επιβεβαίωσης της Ιστοσελίδας.

 

Η παραγγελία θα αποσταλεί μόνο αφότου η μέθοδος πληρωμής έχει επαληθευτεί, η εξουσιοδότηση της πιστωτικής κάρτας σας ή η επιβεβαίωση της PayPal έχει παραληφθεί, και η συμμόρφωση της παραγγελίας σας με αυτούς του Γενικούς Όρους Πώλησης και η διαθεσιμότητα των Ειδών έχουν επιβεβαιωθεί.  

 

  1. Παράδοση

 

Τα Είδη μπορούν να παραδίδονται μόνο στην Κύπρο. Αν θέλετε να παραγγείλετε κάποιο Είδος και αυτό να παραδοθεί σε χώρα άλλη από την Κύπρο, θα πρέπει να υποβάλετε την παραγγελία σας στην σχετική Ιστοσελίδα εκείνης της χώρας (εάν υπάρχει).

 

Για λόγους ασφαλείας, η Christian Dior Couture δεν θα διεκπεραιώνει οποιαδήποτε παραγγελία για την οποία η παράδοση ή η διεύθυνση χρέωσης είναι ταχυδρομική θυρίδα, και θα παραδίδει σε ξενοδοχείο ή φοιτητική εστία μόνο αν επιλέξετε ταχεία παράδοση (express delivery) με απόδειξη προσωπικής παράδοσης.

 

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε όπως οποιαδήποτε Είδη που είναι δώρα να παραδοθούν σε κάποιο άλλο πρόσωπο στην Κύπρο.

 

Μετά την διεκπεραίωση της πληρωμής της παραγγελίας, τα Είδη θα παραδοθούν στην διεύθυνση παράδοσης που υποδείξατε κατά την παραγγελία. Παρακαλώ προσέξτε να παρέχετε την ορθή διεύθυνση παράδοσης στην Christian Dior Couture κατά τον χρόνο της παραγγελίας.

 

Κατόπιν παραλαβής της πληρωμής, τα Είδη της παραγγελίας θα παραδοθούν:

 

-           κατά την ημερομηνία ή εντός του χρονικού διαστήματος που σας υπέδειξε η Christian Dior Couture πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας ή, εάν δεν υποδείχτηκε χρονικό διάστημα, όχι αργότερα από τριάντα (30) ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας εκτός αν υπάρξει καθυστέρηση πέραν από τον έλεγχο μας,

 

-           εάν το συγκεκριμένο Είδος είναι προσωρινά μη διαθέσιμο, εντός του χρονικού διαστήματος για το οποίο πληροφορηθήκατε και το οποίο αποδεχτήκατε (i) όταν υποβάλατε την παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου στην Εξυπηρέτηση Πελατών, ή (ii) όταν προσθέσατε το Είδος στο Καλάθι σας στην Ιστοσελίδα, αλλά και πριν η παραγγελία σας γίνει αποδεκτή.

 

Αναλόγως της επιλογής που επιλέξατε, η Christian Dior Couture θα αποστείλει τα Είδη της παραγγελίας με κανονικό ταχυδρομείο ή ταχυμεταφορέα (express courier) με απόδειξη προσωπικής παράδοσης, ή θα τα παραδώσει σε κατάστημα για παραλαβή.

 

Οι κανονικές υπηρεσίες παράδοσης μας προσφέρονται δωρεάν. Επιπρόσθετα τέλη παράδοσης εφαρμόζονται για υπηρεσίες ταχυμεταφορέα (express courier) με απόδειξη προσωπικής παράδοσης, εκτός για παραγγελίες πέραν των χιλίων τριακοσίων Ευρώ (€1,300) οι οποίες θα λάβουν δωρεάν ταχεία παράδοση (express delivery). Θα ενημερωθείτε για το κόστος ταχείας παράδοσης (express delivery) προτού ολοκληρώσετε την παραγγελία.

 

Εάν η παράδοση των Ειδών τύχει καθυστέρησης εξαιτίας γεγονότος πέραν του ελέγχου της Christian Dior Couture, θα πληροφορηθείτε όσο το δυνατό συντομότερα και θα ληφθούν μέτρα για να μειωθούν οι συνέπειες της καθυστέρησης. Νοουμένου ότι η Christian Dior Couture καταβάλει της καλύτερες δυνατές προσπάθειες της για να μειώσει την καθυστέρηση, δεν θα βρεθούμε υπόλογοι για την καθυστέρηση που προκλήθηκε από το γεγονός αυτό. Ωστόσο, εάν υπάρχει ρίσκο υπερβολικής καθυστέρησης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Christian Dior Couture για να ακυρώσει την σύμβαση και να λάβετε επιστροφή χρημάτων για οποιοδήποτε Είδος έχετε πληρώσει αλλά δεν παραλάβατε.

 

Εάν η UPS αδυνατεί να παραδώσει (μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες) και το πακέτο επιστραφεί στην αποθήκη της Christian Dior Couture με την υπόδειξη “Όχι Πλέον σε αυτή τη Διεύθυνση” (“No Longer At This Address”), η Christian Dior Couture θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας δύο φορές μέσα στις επόμενες τέσσερις (4) εβδομάδες από την ημέρα παραλαβής του πακέτου στην αποθήκη. Εάν δεν απαντήσετε ή επικοινωνήσετε εντός των τεσσάρων (4) εβδομάδων, η Christian Dior Couture θα επιστρέψει τα χρήματα της παραγγελίας και θα σας στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης στην διεύθυνση που δώσατε κατά την παραγγελία. .

 

8. Ιδιωτικότητα

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το πως χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς μέσω της Ιστοσελίδας ή μέσω τηλεφώνου, παρακαλώ διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

 

9.  Κυριότητα αντικειμένων

 

Η Christian Dior Couture θα είναι ιδιοκτήτρια των Ειδών μέχρι (α) εσείς, ή (β) ο προτιθέμενος παραλήπτης παραλάβει τα Είδη.

 

Δεν μπορείτε να μεταπωλήσετε οποιαδήποτε Είδη πριν από αυτό τον χρόνο, εκτός εάν η Christian Dior Couture έχει δώσει την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή της.

 

  1.  Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

 

Δεν μπορείτε άμεσα ή έμμεσα να αναπαραγάγετε, εκπροσωπείτε ή προσαρμόζετε την Ιστοσελίδα, εν όλω ή εν μέρει, σε οποιαδήποτε μορφή. Οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τα οποία σχετίζονται με οποιοδήποτε προϊόν ή στοιχείο της Christian Dior Couture (συμπεριλαμβανομένων των Ειδών της Christian Dior Couture), όπως εμπορικά σήματα, εικονογραφήσεις, φωτογραφίες, εικόνες, σχέδια και λογότυπα, είτε εγγεγραμμένα είτε όχι, είναι και θα παραμείνουν στην αποκλειστική ιδιοκτησία της Christian Dior Couture.

 

Οποιαδήποτε ολική ή μερική αναπαραγωγή, τηλεφόρτωση (dowloading), τροποποίηση ή χρήση των εμπορικών σημάτων, εικονογραφήσεων, εικόνων, φωτογραφιών, λογότυπων ή σχεδίων της Christian Dior Couture για οποιοδήποτε λόγο και σε οποιοδήποτε μέσο απαγορεύεται αυστηρά χωρίς την ρητή προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της Christian Dior Couture.

 

Παρομοίως, οποιαδήποτε χρήση που δεν συμμορφώνεται με την άδεια χρήσης της Ιστοσελίδας και, συγκεκριμένα η χρήση οποιουδήποτε στοιχείου της Ιστοσελίδας (Είδη που παρουσιάζονται, περιγραφές, τιμές, δεδομένα, λογισμικό, γραφικά, εικόνες, κείμενα, φωτογραφίες, εργαλεία κ.λ.π.) για πώληση ή οποιαδήποτε άλλη άμεση ή έμμεση εμπορική χρήση απαγορεύεται αυστηρά χωρίς την ρητή προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της Christian Dior Couture.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ διαβάστε τη Νομική Ειδοποίηση.

 

 

 

11. Δικαίωμα ακύρωσης

11.1 Δικαίωμα ακύρωσης

Ως καταναλωτής, έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε οποιαδήποτε παραγγελία εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή του Είδους χωρίς να δώσετε δικαιολογία.

Η περίοδος ακύρωσης λήγει δεκατέσσερεις (14) ημέρες μετά την ημέρα που εσείς ή ο προτιθέμενος παραλήπτης (όχι ο μεταφορέας – delivery courier) έχετε ή έχει παραλάβει το τελευταίο Είδος της παραγγελίας.

Για να ασκήσετε το δικαίωμα ακύρωσης σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να ακυρώσετε την αγορά σας επικοινωνώντας μαζί μας όπως αναγράφεται στον Όρο  12πιο κάτω, ή στέλνοντας μας το πρότυπο έντυπο ακύρωσης, όπως παρατίθεται στο Παράρτημα  αυτών των Γενικών Όρων Πώλησης, εντός της περιόδου των 14 ημερών που αναφέρονται πιο πάνω.

Το δικαίωμα ακύρωσης δεν εφαρμόζεται σε αγορές αγαθών που έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία ή έχουν σαφώς κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας (customised), ή σε αγαθά που έχετε αποσφραγίσει και δεν μπορούν να επιστραφούν για λόγους υγείας ή υγιεινής.

11.2 Συνέπειες ακύρωσης

Εάν ακυρώσετε, θα επιστρέψουμε όλες τις πληρωμές που έχουμε λάβει από εσάς, εξαιρουμένου του κόστους ταχείας παράδοσης (express delivery), εντός εύλογου χρονικού διαστήματος και σε κάθε περίπτωση το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία ενημερώθηκαμε για την απόφαση σας να ακυρώσετε την σύμβαση.

 

Θα προβούμε σε επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή εκτός εάν έχετε ρητά συμφωνήσει διαφορετικά. Ανεξάρτητα από το πώς γίνεται η επιστροφή χρημάτων, δεν θα επιβαρυνθείτε με κανένα κόστος ως προς αυτό.

 

Ενδέχεται να μειώσουμε την επιστροφή χρημάτων για να αντανακλά οποιαδήποτε μείωση της αξίας του Είδους, εάν αυτή η μείωση είναι αποτέλεσμα αχρείαστου χειρισμού από εσάς.

 

Προσφέρουμε δωρεάν υπηρεσία συλλογής. Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ δέστε τον Όρο 12. Εάν ασκείτε το δικαίωμα ακύρωσης, θα πρέπει να στείλετε τα αγαθά ή να επιτρέψετε την συλλογή αυτών εντός 14 ημερών από τον χρόνο που μας είπατε ότι επιθυμείτε να ακυρώσετε την σύμβαση.

 

12. Πολιτική επιστροφών

 

Εκτός από το νόμιμο δικαίωμα σας να ακυρώσετε, το οποίο αναγράφεται πιο πάνω, η Christian Dior Couture σας δίνει τριάντα (30) ημέρες για να ακυρώσετε την αγορά σας και να επιστρέψετε τα Είδη που αγοράσατε στην Ιστοσελίδα ή μέσω τηλεφώνου.

For the holiday season Dior is offering extended returns until January 20th 2023 for all orders placed between November 15th and December 20th.

Ωστόσο, δεν μπορείτε να επιστρέψετε:

 

-           Προσωποποιημένα (personalised), εξατομικευμένα (customised) ή κατασκευασμένα κατά          παραγγελία (made to order) Είδη

-           Είδη που σφραγίστηκαν για λόγους υγείας ή υγιεινής (π.χ. μαγιό) και τα οποία αποσφραγίσατε μετά την παραλαβή.

 

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να επιστρέψετε τα Είδη:

 

-           εντός τριάντα (30) ημερών από την παράδοση,

-           με ένα δεόντως συμπληρωμένο έντυπο επιστροφής (δέστε το Παράρτημα) ή μια σαφή δήλωση που υποδεικνύει ότι επιθυμείτε να επιστρέψετε τα Είδη,

-           στην πλήρη αρχική συσκευασία τους.

 

Για τα Είδη τα οποία δεν επιστρέφονται ή επιστρέφονται ελλειπή, κατεστραμμένα, χωρίς ετικέτες, αλλοιωμένα, λερωμένα ή σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση που εύλογα υποδηλώνει ότι έχουν χρησιμοποιηθεί ή φορεθεί, δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή και θα επιστρέφονται σε εσάς (όπου εφαρμόζεται).

 

Συγκεκριμένα για παπούτσια, προτείνουμε να δοκιμάσετε τα παπούτσια Dior σε καθαρό δάπεδο που δεν θα καταστρέψει ή θα κηλιδώσει την σόλα, όπως ένα δάπεδο με χαλί. Τα Είδη που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και να μην είναι χρησιμοποιημένα, με όλες τις Christian Dior Couture ετικέτες επισυνημμένες και όλα τα σχετικά αξεσουάρ ή φύλλα οδηγιών συμπεριλαμβανομένα.

 

Εάν επιστρέψετε ένα Είδος σε περισσότερες από τριάντα (30) ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής ή συλλογής αυτού, η Christian Dior Couture δύναται να αρνηθεί την χορήγηση επιστροφής χρημάτων και να επιστρέψει το Είδος σε εσάς.

 

Επιπλέον, οι παραλήπτες δώρων δεν έχουν δικαίωμα ακύρωσης. Μόνο οι Πελάτες μπορούν να ασκήσουν αυτό το δικαίωμα.

 

Το νόμιμο δικαίωμα σας για ακύρωση είναι επιπρόσθετο του δικαιώματος σας να κάνετε εκούσια επιστροφή, όπως αναγράφεται πιο κάτω.

 

12.1 Πολιτική για εκούσιες επιστροφές μέσω της Ιστοσελίδας

 

Μπορείτε να απιστρέψετε τα Είδη εντός τριάντα (30) ημερών από την αγορά είτε:

 

1.         ειδοποιώντας την Christian Dior Couture μέσω του λογαριασμού σας στην Ιστοσελίδα ότι επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα Είδος ή Είδη, στην οποία περίπτωση η Christian Dior Couture θα σας στείλει ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο θα αναγνωρίζει παραλαβή της ακύρωσης σας,

 

2.         καλώντας την Εξυπηρέτηση Πελατών για να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε ένα Είδος ή Είδη, να συμπληρώσετε την ετικέτα επιστροφής που περιλαμβάνεται στο πακέτο και να συμφωνήσετε την ημερομηνία, ώρα και τόπο από όπου η UPS θα παραλάβει τα Είδη, ή

 

3.         επιστρέφοντας τα Είδη απευθείας σε σημείο παράδοσης της UPS (https://www.ups.com/dropoff/?loc=en_cy) χρησιμοποιώντας την προπληρωμένη ετικέτα επιστροφής που περιλαμβάνεται στο πακέτο.

 

Η τιμή που χρεώνεται για τα Είδη που επιστρέφονται μέσω της Ιστοσελίδας θα επιστρέφεται στο μέσο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την πληρωμή της παραγγελίας, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος και όχι αργότερα από δεκατέσσερεις (14) ημέρες μετά την παραλαβή των Ειδών από την Christian Dior Couture.

 

Οποιαδήποτε επιπρόσθετα έξοδα πληρώσατε λόγω της επιλογής σας για συγκεκριμένη μέθοδο παράδοσης δεν θα επιστραφούν.

 

12.2 Πολιτική εκούσιας επιστροφής σε κατάστημα Christian Dior Couture

 

Οι Πελάτες της Christian Dior Couture μπορούν επίσης να επιστρέφουν Είδη σε οποιοδήποτε κατάστημα Christian Dior Couture στην Ευρώπη. Για αυτόν τον τρόπο επιστροφής, οι όροι πώλησης που εφαρμόζονται στα καταστήματα αντικαθιστούν αυτούς τους Γενικούς Όρους Πώλησης.

 

13. Ανταλλαγή

 

Επιπρόσθετα με το δικαίωμα σας να ακυρώσετε και να επιστρέψετε τα Είδη, όπως προβλέπεται στους Όρους 11 και 12 πιο πάνω, έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και να ανταλλάξετε ένα Είδος εντός τριάντα (30) ημερών, όπως προβλέπεται στους Όρους 12 και 13.

 

Για ελαττωματικά Είδη, παρακαλούμε ανατρέξτε στον Όρο 15.

 

Εντός τριάντα (30) ημερών από την παραλαβή ενός Είδους μπορείτε να το ανταλλάξετε μέσω της Ιστοσελίδας ή απευθείας σε κατάστημα Christian Dior Couture στη χώρα στην οποία το αγοράσατε.

 

Με την επιφύλαξη των νόμιμων δικαιωμάτων σας, Είδη που έχουν εξατομικευτεί (personalised) ή κατασκευαστεί κατά παραγγελία (made to order), Είδη που έχουν αλλοιωθεί ή καταστραφεί και σφραγισμένα Είδη (όπως μαγιό) τα οποία αποσφραγίσατε μετά την παράδοση και δεν μπορούν να επιστραφούν για λόγους υγείας ή υγιεινής δεν είναι δυνατό να ανταλλάσσονται.

 

Χωρίς να επηρεάζονται τα δικαιώματα σας υπό τον Όρο 13, η Christian Dior Couture δύναται, σύμφωνα με την πολιτική ανταλλαγής, να αρνηθεί την ανταλλαγή περισσότερων από δύο (2) διαδοχικών παραγγελιών.

 

Δεν μπορείτε να κάνετε δύο ανταλλαγές για την ίδια παραγγελία. Εάν επιθυμείτε να ανταλλάξετε Είδη που έχουν ήδη ανταλλαχθεί, μπορείτε να τα επιστρέψετε καλώντας την Εξυπηρέτηση Πελατών για διευθέτηση επιστροφής χρημάτων.

 

Οι ανταλλαγές προϋποθέτουν ότι τα Είδη είναι διαθέσιμα στην Ιστοσελίδα ή στο κατάστημα στο οποίο επισκέπτεστε για να κάνετε την ανταλλαγή. Εάν ένα Είδος δεν είναι διαθέσιμο, θα λάβετε επιστροφή χρημάτων όπως προβλέπεται στον Όρο 12.

 

14.1 Ανταλλαγές μέσω της Ιστοσελίδας

 

Εάν αλλάξετε γνώμη και θέλετε να ανταλλάξετε ένα Είδος μέσω της Ιστοσελίδας, πρέπει να υποδείξετε στο σχετικό μέρος της Ιστοσελίδας ποια Είδη θέλετε να λάβετε ως αντάλλαγμα για την παραγγελία σας. Μπορείτε να επιστρέψετε Είδη σύμφωνα με τον Όρο 14 πιο πάνω (χρονικό πλαίσιο και όροι ανταλλαγής).

 

Ο αριθμός των Ειδών που ανταλλάσσονται πρέπει να είναι ίδιος με τον αριθμό των Ειδών που έχουν επιστραφεί.

 

Το κόστος παράδοσης για την πρώτη παράδοση θα επιστραφεί, αλλά η δεύτερη αποστολή θα χρεωθεί σύμφωνα με την επιλεγμένη μέθοδο παράδοσης. Η νέα πώληση θα υπόκειται στους Γενικούς Όρους Πώλησης που ισχύουν κατά την ανταλλαγή.

 

14.2 Ανταλλαγές σε καταστήματα Christian Dior Couture

 

Εάν αλλάξετε γνώμη και θέλετε να ανταλλάξετε ένα ή περισσότερα Είδη σε ένα κατάστημα Christian Dior Couture, το κατάστημα Christian Dior Couture το οποίο διευθετεί την ανταλλαγή  πρέπει να προσφέρει την ίδια κατηγορία Ειδών προς πώληση με αυτήν που ζητάτε να ανταλλάξετε. Για παράδειγμα, τα ανδρικά παπούτσια μπορούν να ανταλλαχθούν μόνο σε κατάστημα Christian Dior Couture το οποίο πουλάει ανδρικά παπούτσια.

 

14.2.1 Ανταλλαγές Ειδών που πωλούνται σε χαμηλότερη τιμή στα καταστήματα

 

Θα λάβετε ένα πιστωτικό σημείωμα (credit slip) για τη διαφορά στην τιμή.

 

Το πιστωτικό σημείωμα (credit slip) θα ισχύει για ένα (1) έτος από την ημερομηνία έκδοσης και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε καταστήματα στο δίκτυο Christian Dior Couture στη χώρα στην οποία βρίσκεται το κατάστημα που εξέδωσε το πιστωτικό σημείωμα (credit slip).

 

Για να κρατήσετε μια επιλογή Ειδών, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση πελατών.

 

14.2.2 Ανταλλαγές Ειδών που πωλούνται σε υψηλότερη τιμή στα καταστήματα

 

Θα πρέπει να πληρώσετε την διαφορά στην τιμή σύμφωνα με τους εφαρμοστέους Γενικούς Όρους Πώλησης.

 

15. Τα δικαιώματά σας σε περίπτωση ελαττωματικών Ειδών

 

Έχουμε τη νομική υποχρέωση να παρέχουμε Είδη που συμμορφώνονται με αυτούς τους Γενικούς Όρους Πώλησης. Εάν το Είδος σας δεν είναι όπως περιγράφεται, είναι κατεστραμμένο ή ελαττωματικό, ενδέχεται να δικαιούστε επιστροφή χρημάτων ή δωρεάν αντικατάσταση σύμφωνα με τα νόμιμα δικαιώματά σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή παράπονα σχετικά με το Είδος σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με έναν από τους συνεργάτες πωλήσεων στο κατάστημα ή τηλεφωνήστε στην Εξυπηρέτηση Πελατών στο +44 (0) 20 7172 01 72 (τοπική χρέωση), Δευτέρα μέχρι Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ. ώρα Γκρίνουιτς (GMT), εξαιρουμένων των δημόσιων αργιών, ή στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα στο https://www.dior.com/en_gb/contact-couture. Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να απορρίψετε Είδη, παρακαλούμε επιστρέψτε τα Είδη στο κατάστημα, ταχυδρομήστε τα Είδη πίσω σε εμάς ή επιτρέψτε μας να συλλέξουμε τα Είδη μέσω της δωρεάν υπηρεσίας συλλογής, η οποία μπορεί να διευθετηθεί επικοινωνώντας μαζί μας.

 

Κάποια Είδη που πωλούνται στην Ιστοσελίδα καλύπτονται από εγγύηση επιπλέον των τυπικών νόμιμων εγγυήσεων. Οι όροι και ο τρόπος διεκδίκησης της εγγύησής σας εμφανίζονται στην καρτέλα “Γενικοί Όροι Χρήσης  Εξυπηρέτησης Μετά την Πώληση” (“After-Sales Service General Terms of Use”) και αναφέρονται επίσης στο φυλλάδιο πληροφοριών που συνοδεύει τα Είδη.

 

16. Εξυπηρέτηση Μετά την Πώληση (After-Sales Service)

 

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Christian Dior Couture παρέχει στους Πελάτες εκτεταμένες εμπορικές εγγυήσεις ή εγγυήσεις επιπλέον των τυπικών νόμιμων εγγυήσεων τις οποίες δικαιούνται οι Πελάτες νόμιμα (συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων εγγυήσεων που εξυπακούονται από τον νόμο). Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι λεπτομέρειες της εμπορικής εγγύησης περιλαμβάνονται στην παράδοση των Ειδών.

 

Όλα τα επιδορθώσιμα Είδη είναι αποδεκτά για εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

 

Οι όροι χρήσης της εξυπηρέτησης μετά την πώληση βρίσκονται στην καρτέλα “Γενικοί Όροι Χρήσης  Εξυπηρέτησης Μετά την Πώληση”.

 

Η Christian Dior Couture δεν διαθέτει ανταλλακτικά είδη για οποιαδήποτε εγγυημένη περίοδο. Ωστόσο, η Christian Dior Couture θα καταβάλει τις καλύτερες δυνατές προσπάθειες της για να ικανοποιήσει οποιαδήποτε αιτήματα για ένα ή περισσότερα ανταλλακτικά.

 

17. Πληροφορίες για Είδη - Περιορισμός ευθύνης – Γεγονότα πέρα ​​από τον έλεγχό μας

 

Πληροφορίες για όλα τα Είδη που προσφέρονται για εξ’ αποστάσεως πώληση είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Christian Dior Couture, στην Ιστοσελίδα και μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών.

 

Οι φωτογραφίες, τα γραφικά και οι περιγραφές των Ειδών που προσφέρονται για εξ’ αποστάσεως πώληση είναι για επεξηγηματικούς σκοπούς μόνο. Μπορείτε να λάβετε πρόσθετες πληροφορίες επικοινωνώντας με την Εξυπηρέτηση Πελατών ή με ένα κατάστημα Christian Dior Couture. Παρόλο που καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι το χρώμα και το σχέδιο των Ειδών που απεικονίζονται στην Ιστοσελίδα αντανακλούν με ακρίβεια τα αυθεντικά Είδη, ενδέχεται να υπάρχουν παρεκκλίσεις, ειδικά λόγω τεχνικών περιορισμών στην ικανότητα του υπολογιστή σας να αποδίδει χρώματα. Το Είδος μπορεί να διαφέρει ελαφρώς από αυτές τις εικόνες.

 

Εάν η Christian Dior Couture δεν συμμορφωθεί με αυτούς τους Γενικούς Όρους Πώλησης, θα ευθύνεται, υπό την προϋπόθεση ότι το μέρος που υπέστη ζημιά λάβει όλα τα εύλογα μέτρα για να μετριάσει την ζημιά του, μόνο για εκείνες από τις απώλειες ή ζημίες οι οποίες αποτελούν προβλέψιμο αποτέλεσμα της παράβασης της σύμβασης από την Christian Dior Couture ή των συνεπειών της έλλειψης δέουσας επιμέλειας και εύλογης ικανότητας. Η Christian Dior Couture δεν θα ευθύνεται για μη προβλέψιμες απώλειες ή ζημίες υπό οποιεσδήποτε συνήθηκες. Απώλειες ή ζημιές είναι προβλέψιμες εάν είναι προφανές ότι θα συμβούν ή εάν, κατά τον χρόνο σύναψης της σύμβασης, εσείς και η Christian Dior Couture γνωρίζετε ότι μπορεί να συμβούν και, για παράδειγμα, συζητήσατε για αυτές με την Christian Dior Couture κατά τη διαδικασία πώλησης.

 

Η Christian Dior Couture δεν αποκλείει ούτε περιορίζει την ευθύνη της προς εσάς όπου θα ήταν παράνομο να κάνει κάτι τέτοιο. Αυτό περιλαμβάνει ευθύνη για θάνατο ή σωματική βλάβη που προκλήθηκε από αμέλεια μας ή την αμέλεια των υπαλλήλων μας, των αντιπροσώπων ή των υπεργολάβων μας, για απάτη ή ψευδείς παραστάσεις, για παράβαση των νόμιμων δικαιωμάτων σας σε σχέση με τα Είδη και για ελαττωματικά προϊόντα σύμφωνα με τον περί Ελαττωματικών Προϊόντων (Αστική Ευθύνη) Νόμο 105(Ι)/95, ως έχει τροποποιηθεί.

 

18.  Γενικές  Διατάξεις

 

Ακόμα κι αν η Christian Dior καθυστερήσει να εφαρμόσει αυτούς τους Γενικούς Όρους Πώλησης, μπορούμε να τους εφαρμόσουμε αργότερα.

 

Εάν κάποια από τις πρόνοιες αυτών των Γενικών Όρων Πώλησης κηρυχθεί άκυρη και χωρίς αποτέλεσμα εν όλω ή εν μέρει, οι άλλες πρόνοιες αυτών των Γενικών Όρων Πώλησης και τα άλλα δικαιώματα και υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτές θα παραμείνουν αμετάβλητες και θα συνεχίσουν να ισχύουν.

 

19. Διαφορές – Εφαρμοστέο Δίκαιο

Αυτοί οι Γενικοί Όροι Πώλησης διέπονται από το Κυπριακό δίκαιο, εκτός εάν απαιτείται διαφορετικά από τον Κανονισμό ΕΕ αριθ. 593/2008 της 17ης Ιουνίου 2008, σχετικά με το εφαρμοστέο δίκαιο στις συμβατικές υποχρεώσεις (Ρώμη Ι). Αυτή η επιλογή δικαίου δεν επηρεάζει το δικαίωμα προστασίας σας σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας του καταναλωτή στην χώρα κατοικίας σας. 

 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διατηρεί πλατφόρμα για διαδικτυακή εξωδικαστική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ODR), στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο https://ec.europa.eu/consumers/odr.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση της Christian Dior Couture είναι contactdioreu@dior.com.

 

Παράρτημα – Πρότυπο Έντυπο Ακύρωσης

 

Προς Christian Dior Couture, 30 avenue Montaigne, 75008 Paris. Τηλέφωνο +33 (0)1 40 73 73 73. Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου: contactdioreu@dior.com

 

Εγώ/Εμείς [*] γνωστοποιώ/γνωστοποιούμε [*] με την παρούσα ότι Εγώ/Εμείς [*] ακυρώνω/ακυρώνουμε [*] την σύμβαση πώλησης μου/μας [*] για τα ακόλουθα αγαθά:

 

Που παραγγέλθηκε(-αν) στις [*]/που παρελήφθη(-σαν) στις [*]

 

Όνομα καταναλωτή (-ων),

 

Διεύθυνση καταναλωτή (-ων),

 

Υπογραφή καταναλωτή (-ων) (μόνο εάν αυτό το έντυπο κοινοποιείται σε χαρτί),

 

Ημερομηνία:

 

[*] Διαγράψτε ανάλογα με την περίπτωση.

GENDER PAY GAP REPORT 2018 (1)

In 2020, companies from the LVMH group in France have calculated their gender equality index. This index totals 92/100 points for Christian Dior Couture.