CHRISTIAN DIOR PRIVACY POLICY
CHRISTIAN DIOR PRIVACY POLICY (2)
Privacy statement

The Maisons Christian Dior Couture and Parfums Christian Dior attach particular importance to the processing, confidentiality and security of your personal data. We are committed to offering you personalized services while respecting your privacy and personal choices.

The purpose of this privacy policy (hereinafter “Statement”) is to inform you in a clear, simple and complete manner of the processing carried out on the personal data that you provide to us, or that each of our Maisons can collect from the various outlets contact you may have with us (e.g. shop, customer care, dior.com, social networks, digital applications, events), their possible transfer to third parties as well as your rights and the options you have to control your information protect your privacy, in accordance with current regulations.

During your shopping experience, and in order to inform you in advance, you will go from Maison Christian Dior Couture to Maison Parfums Christian Dior, or vice versa. Depending on the type of product ordered, the Data Controller will be either Maison Christian Dior Couture or Maison Parfums Christian Dior, within the meaning of the regulations applicable to personal data and in particular with regard to article 24 of the Regulations (EU) 2016/679 (hereinafter "GDPR").

As an example, referring to a few iconic products from the two Maisons:

Maison Christian Dior Couture
- Lady Dior bag
- 30 Montaigne bag
- Bar jacket

Maison Parfums Christian Dior
- J’adore or Sauvage perfume
- Dior Prestige beauty care
- Maquillage Dior Forever products

Christian Dior's 7 key engagements towards you and your personal data: 1.Christian Dior is engaged to respecting your privacy and your choices, particularly with respect to our commercial communications 2.Christian Dior is engaged in seeking the best security and applying the appropriate protection standards in its systems 3.Christian Dior will not sell your data 4.Christian Dior will only work with trusted partners 5.Christian Dior is engaged in updating its privacy notices and policies as regularly as possible 6. Christian Dior undertakes to respond to your requests as far as possible and within the time limits set 7.Christian Dior is engaged to applying data protection rights in a harmonized manner regardless of your location in the world

In this Statement, you will find information about:
• Who are we?
• What data we may collect about you
• How we collect or receive your data
• For what purposes we use your data
• How long we keep them
• Who are the recipients of your data
• How we protect them and ensure their confidentiality
• How we treat your preferences and your rights stemming from European Regulation
• The additional protections we offer to residents of certain regions
• How to contact us if you have questions about our use of your personal data
• Modification of this privacy statement

WHO are we?

The Maison Christian Dior Couture

Christian Dior Couture SA (head office), a public limited company under French law with its head office located at 30 avenue Montaigne, Paris 8, France, registered in the Paris Trade and Companies Register under number 612 035 832 and represented by Hien Tran Trung in his capacity as Administrative and Financial Director of Christian Dior Couture.

And all of the Christian Dior Couture affiliates with whom you share your information.

Christian Dior Couture is a story of dreams and elegance, passion and excellence; it is also a story of know-how. The creations of Christian Dior Couture express the passion for beautiful gestures and exceptional objects. From haute couture to ready-to-wear, including leather goods, watchmaking and jewellery, know-how is transformed into the art of making.

The Maison Parfums Christian Dior

Parfums Christian Dior (head office), a public limited company under French law whose head office is located at 33, avenue Hoche, 75008 Paris, France, registered in the Paris Trade and Companies Register under number 552 065 187, and represented by Laurent Kleitman in his capacity as Managing Director.

And all the affiliates of Parfums Christian Dior with whom you share your information.

Parfums Christian Dior is a story of dreams, glamor, creativity and excellence. The Maison, which has unique expertise, is made up of talented and ambitious professionals who are committed to perpetuating the heritage of the Dior heritage and transmitting their passion for beauty.

WHAT data do we collect about you?

"Personal data" means any information that identifies you either directly (such as your name) or indirectly (for example, using a unique customer number).

The personal data we collect depends on the point of contact through which you interact with us, as well as the purposes of this interaction as described in this Statement and are also limited to those which are relevant and appropriate for this interaction. Visitors to the Dior.com website who view our products, information and offers can choose to do so without logging in, and the same is true for point-of-sale search and browsing on social media. Unless you choose to interact with us through these contact points, for example:
• by creating an account and connecting to it
• by making a purchase on our site
• by subscribing to one of our programs or services
• by writing to us via the consumer contact forms
• or by writing us a comment in the free online order fields

Or else, our data collection is limited to the use of "cookies" (visitors) for website visitors whose conditions are specifically defined by our cookie policy and according to your preferences. For the sake of transparency and clarity, our cookie management policy is separate from this Statement.

The cookie management policy is accessible from this link.

For one thing, for customers and others who sign up for programs or services, we need to collect certain relevant information from you. The information we collect is related to a given transaction as well as in the context of our business relationship with you. For example, if you make purchases on Dior.com or in our points of sale, we must collect information to process (and, if necessary, execute and dispatch) your order, to ensure its tracking and invoicing, to be in order to respond to any after-sales inquiries you may have. For customers and others who sign up for our programs or services, we generally collect your contact information, contact preferences and information that allows us to make recommendations to you about our products or services that may be of interest to you. We can centralize information about our customers to organize it in one place, as this helps us manage our relationship with you as well as your choices and preferences. Finally, if you subscribe to our personalised newsletter, we collect your email address.

Depending on the data that you communicate to us or that you share with us, personal data may include information concerning:
• Your identity and contact details: surname, first name, postal address, email address, telephone number
• Your interests
• A history of your purchases (in store or online, including your orders, tracking and invoices, amount and type of purchase) and your repairs
• Your requests via our customer care service or our public relations service
• The Dior events in which you participate
• Your size and stylistic preferences (only for Christian Dior Couture)
• Your date of birth in order to benefit from the Birthday offers eligible according to your program
• Your satisfaction and comments on our programs, services and products
• The information that you specify related to the possible undesirable effects that you could report to us (only for Parfums Christian Dior)
• Your publications and mentions of our products on social networks

Regarding your purchases, payments are made via a secure payment platform, supplemented by control measures, including encryption of contact details, in order to guarantee the security of purchases made and to fight against fraud. Your bank details are therefore not accessible on Dior's servers.

We invite you to ensure that your data is regularly updated, either by modifying it directly on our sites or, by informing us in writing of any modification by referring to the dedicated section "How to contact us".

HOW do we collect or receive your data?

As part of our relationships, the data we collect may be collected through the following contact points:
• Course on Dior.com
• Exchanges with our advisors in Dior stores as well as points of sale in department stores
• Dior events in which you participate
• Relationship with our public relations services
• Contact with customer care
• Forms that you fill out (in store or online)
• Digital applications with which you interact
• Third party data providers with whom you share information
• Retailers for whom you agree to receive our communications
• Satisfaction surveys or questionnaires to which you answer
• Publications/mentions on social networks

We make sure to identify the personal data essential for the purpose for which it is collected by indicating it with an asterisk like this ‘(*)’ on each personal data collection form. If you do not fill in these mandatory fields, we will not be able to respond to your requests and / or provide you with the services requested. The other information is optional and allows us to know you better and improve our communications and services to you. Although not mandatory, we recommend that you fill them in to allow you to benefit from the best possible experience during our interactions with you.

During your purchase journey, you will be able to choose between i) logging into your existing Dior account, ii) creating a new account, or iii) paying as a Guest (or also called Guest Check out). This last purchasing experience is thus summarized as follows.

Payment for purchases as a Guest refers to the possibility for any Dior customer or prospect to make a purchase in our online store without logging into an account. Your information is collected for the process of payment and delivery of items or for Dior in order to comply with applicable laws. Your information may also be used for analytical purposes by Dior and for communication purposes via its preferred channel (for example: sending a general newsletter relating to the news of our Maisons by email for which you have the right to object). For more information on these purposes, please go to the section below, under the "Analysis and personalization purposes" section.

FOR WHAT PURPOSES is your data used by Dior?

We are required to use your data for purposes defined according to the nature of our relationships. Thus, depending on the context in which your data is collected, it may be used for one or more of the following purposes:
• Managing your orders
• Management of personalized content and Dior communications (digital or not)
• Managing your client profile (For example, in order to simplify your navigation through the different markets on our website: if you navigate to another market, your customer account will automatically be duplicated in that market. This means that it will not be necessary to create a new customer account)
• Managing your requests in connection with Dior
• The management of events in which you register / participate
• The management of alerts that you send us as part of our cosmetovigilance obligations (only for Parfums Christian Dior products)
• The management of our website and our digital applications
• Management and improvement of our products and services, image and reputation
• Transaction management (securing online payments, prevention of fraud, incidents related to payments and debts)
• Promoting our Maison on social networks
• The sending of a generic newsletter: you have the right to object if you no longer wish to receive it
• Analysis purposes: > analyse the performance of our brand on social networks in order to produce statistical analyses (studies of results by market, influence of the brand and analysis of the campaigns implemented). > analyse your preferences and habits, anticipate your needs from of your consumer profile and your publications/mentions on social networks. > personalised customer experience: we may provide you with personalised communications by means of email, postal mail, SMS or calls based on the communication preferences you have indicated and your consumer profile (where permitted) here https://www.dior.com/on/demandware.store/Sites-dior_eu-Site/en_GR/%27Account-Show to channel preference manager if you have a customer account, otherwise you can contact our customer service (see section "how to contact us")). With your free, specific, informed and unambiguous consent (where required), we use your personal data to send you personalised communications based on your interests (newsletters, offers, invitations and surveys).

In the latter two interactions ('analysing your preferences and habits' & 'providing you with a personalised customer experience'), when we send personalised communications or content, we may use so-called profiling techniques. For the sake of transparency within this Statement, profiling is defined as any kind of automated processing of personal data which consists of using that personal data to evaluate certain personal aspects relating to a natural person, in particular to analyse or predict elements relating to the preferences, interests, behaviour or location of that natural person. In these circumstances, you have the right of opposition, meaning the right to withdraw your consent.

We ensure the legal basis for the processing of your data according to the purpose (s) concerned, which may be, depending on the context in which it is collected:
• Your explicit consent: for example, for the purposes of managing our personalized commercial offers, managing your browsing via cookies under the conditions defined by our Cookies Policy, or establishing your consumer profile in applicable cases
• The implementation of a contract, for example for your access to your customer account, the processing and follow-up of your orders ...
• A legal obligation when processing is required by law, for example, keeping purchase invoices to prevent fraud
• Our legitimate interest: for example, to improve our products and services, to defend ourselves, to secure our tools or to refine our customer knowledge via the tools of our third party partners and in particular to : o to define the personalised profile of our customers based on their interests and to offer them relevant offers from our brand on other websites; o identify audiences that are similar to our target audience (in order to deliver our offers to audiences of people who have similarities to our customers' profiles).

HOW LONG can we keep them?

Please note that the Maisons Parfum Christian Dior and Christian Dior Couture are independent entities, and each Maison has its own customer database. If you are a customer of both Maisons Dior and your data is deleted, either because of a deletion request from you or as part of our obligation to delete data after a certain period of retention, by one of the Maisons Dior and not by the other, our e-commerce site, which is shared by the Maisons Dior, may recognize you when you create a new account. If, for example, you wish to delete your data on the Parfum and Couture side, you must contact both Maison. (See section “HOW to contact us?” for contact details)

We keep your personal data only for the time necessary for the purpose pursued. In general, your personal data is stored in our database, as shown below:

For Maison Christian Dior Couture:


• Data subject: Any kind of customer (having a Customer profile or any Guest) Duration: 10 years from the date of the last purchase interaction


• Data subject: Prospect Duration: 3 years from the date of data collection Specificity: This period will be renewed each time you interact with Christian Dior Couture (e.g. participation in an event) or your consent to continue to interact at the end of this period


• Data subject: customer care (i.e.: calls for assistance, complaints or information) Duration: duration of the processing of the request, or 30 days maximum


• Data subject: Privileged interlocutors (e.g. agents, stylists, celebrity managers, artists) in relation to Christian Dior Couture Public Relations services Duration: 10 years from the date of your first contact Specificity: This period will be renewed each time you interact with Christian Dior Couture (for example a request for information on the Maison Christian Dior Couture)

For the Maison Parfums Christian Dior:


• Data subject: Regular customer (i.e.: having a Customer profile) Duration: 5 years from the date of the first purchase or account creation Specificity: This period will be renewed each time you interact with Parfums Christian Dior (for example a purchase or an update of your profile) or your consent to continue to interact at the end of this period


• Data subject: Prospect Duration: 3 years from the date of data collection Specificity: This period will be renewed each time you interact with Parfums Christian Dior (e.g. participation in an event) or your consent to continue to interact at the end of this period


• Data subject: Client ‘Guest’ (i.e. not having a Client account) Duration: 5 years from the date of first purchase Specificity: This period will be renewed each time you interact with Parfums Christian Dior (e.g. a purchase)


• Data subject: customer care (i.e.: complaints or information) Duration: duration of the processing of the request plus 5 years. For exercises of rights, under GDPR, the request is kept during its treatment plus 6 years


• Data subject: cosmetovigilance Duration: duration of the processing of the request plus 10 years in archive


• Data subject: Privileged interlocutors (e.g. agents, stylists, journalist, celebrity managers, artists) in relation to Maison Parfums Christian Dior Public Relations services Duration: 10 years from the date of your first contact Specificity: This period will be renewed each time you interact with Parfums Christian Dior (for example a request for information on the Parfums Christian Dior)

When we no longer need to use your personal data, it is deleted from our systems and our registers or made anonymous so that it can no longer be identified, subject to retention for archival purposes, claims and litigation management as well as to meet our legal and / or regulatory obligations and / or to respond to requests from authorities authorized to make the request.

WHO can access your data?

Your data is intended for the services of Maison Christian Dior concerned by your requests. We ensure that only duly authorized persons can access your personal data when this is necessary for the aforementioned purposes.

We do not share your data on to third parties for commercial purposes.

We are only required to communicate your information if necessary, and if possible in a form that does not allow direct identification to:
• Other Dior entities as well as department stores where you buy our products in order to provide you with identical personalized service worldwide
• Our trusted third-party providers, including other entities of the LVMH group, acting as subcontractors according to our instructions and on our behalf only

For example, we entrust certain services to third parties responsible for delivering a product to you, payment service providers and transaction security against fraud, third parties who assist us in the organization of our events, third parties providing services IT, digital communication and public relations agencies, third parties who assist us in customer care, third parties who assist us in qualitative surveys of our products, programs or services.


• Third parties including the LVMH group wishing to know your preferences and consumption trends for our programs and services in order to improve visibility, accessibility and performance


• Our trusted third party partners assist us in the management of your orders. In particular, we entrust certain services to third parties responsible for delivering a product to you, to payment service providers and to providers ensuring the security of anti-fraud transactions

Some key examples are listed below:
- DHL orders and deliveries (delivery), BlueLink (call center management), FluentCommerce (order and stock management) and any other service provider in management
- Ecommerce management SMILE (website host), CapGemini (eCommerce solution), Salesforce (management of customer profiles) and any other service provider in the management of your ecommerce shopping experience
- Payments and transaction security Cybersource (securing transactions against electronic commerce fraud), PayPal (payment service provider), OneyTrust (securing transactions against electronic commerce fraud) and any other payment service provider, verification, or banking provider

Please note that these partners may act as data controllers; in this case, they have their own privacy policies. We illustrate some examples in the list below:


• Third parties wishing to know your interests so that they can build similar audiences and target prospects corresponding to your profile. In the context of this specific processing, these partners may re-use the personal data made available to them to carry out autonomous and distinct targeting for commercial prospecting purposes, for which they are responsible, and are responsible for their legal and regulatory obligations.

Please note that in the context of re-use, these partners act as data controllers. You should therefore refer to their own privacy policies. We illustrate some examples below.
- Facebook (Privacy policy accessible here https://www.facebook.com/about/privacy/)
- Google (Privacy policy accessible here https://policies.google.com/privacy)
- Instagram (Privacy policy accessible here https://help.instagram.com/519522125107875/)


• Third parties conducting statistics on our performance on social networks on our behalf


• Third Parties in the event of a change of control or of status or company name, for legal reasons, or with your prior consent


• Third parties such as IAS (International Accreditation Service), which assists us, for example, in finding out the exposure rate of our created formats. For more information, their privacy policy is available here https://www.iasonline.org/privacy-policy/.


• Public authorities within the framework of their functions and missions of public interest, such as the establishment, exercise or defence of legal rights

You can also choose to disclose your personal data to our partners, advertisers and affiliates by following a link to and from their websites. Please note that these websites apply their own privacy policy.

We may also offer you the possibility of using your social media connection data. Please note that in this case, you are sharing your profile information with us. The personal data shared depends on the configuration of the social network platform. Please note that these social networks apply their own privacy policy.

HOW do we protect and ensure the confidentiality of your data?

We take all the necessary precautions to guarantee the confidentiality and security of your data and to prevent it from being distorted, damaged, destroyed or from unauthorized third parties having access to it.

We ask our partners and group companies to maintain a level of protection similar to ours concerning your personal data. The security measures put in place are evaluated and updated to face new threats and new challenges, as well as new legal requirements in the countries where we operate.

HOW do we process cross-border data flows?

Given the presence of Dior in many countries around the world and in order to provide you with personalized service worldwide, some of your data may be collected, accessible or stored outside your country of residence. You should be aware that data protection and security requirements differ from place to place and may not offer the same level of protection as those of your country of origin. However, Dior and our group companies have taken measures to guarantee an adequate level of protection of your data, regardless of their location, for example by using standard data transfer clauses, or any other method approved by the European Commission (where data protection legislation is considered to be the most effective in the world) and / or the National Data Protection Authorities. We also ask our third party partners to comply with the applicable data transfer obligations, for example by contractual clauses, with regard to the personal data they receive on our behalf.

In this context:
- Christian Dior Couture and all of its affiliates have entered into a Personal Data Processing and Transfer Agreement
- Parfums Christian Dior and all of its affiliates have entered into a Data Processing and Transfer Agreement
- In specific cases and roles, Christian Dior Couture and Parfums Christian Dior have entered into a Data Processing and Transfer Agreement

HOW are consumer preferences and individual rights treated?

In accordance with applicable laws and requirements, Dior and its group companies have put in place measures to guarantee respect for the rights of individuals with regard to personal data that we (or our third parties) have about them. This includes, for example, the right to know the data that we hold about you or to obtain a copy, as well as the limited rights to modify your data, to request erasure or to object to the processing of your data. We encourage those who have given their data to us to keep it up-to-date (for example, if you change your email address, address or telephone number), so that we keep your correct information in our files. We also encourage consumers to update their preferences with us, for example regarding products and frequency of contact, so that we can customize our service to suit your expectations and needs. Finally, we offer individuals the right to withdraw their consent from our programs and offers at any time. To do this, or to exercise any of these other rights, please use or the contact possibilities in the section "How to contact us" below. For people wishing to access their data, we also need authentication to ensure that we do not provide personal data to an unauthorized person.

WHAT additional protections are provided for residents of certain regions?

Dior has adopted the data protection and security practices described in this Statement for all individuals concerned. In addition, we have also identified and taken in to account the data protection and security measures required at local or regional level. This includes, for example, those required for residents of the European Union / European Economic Area under the General EU Data Protection Regulation (GDPR) 2016/679.

In particular, the GDPR provides the following rights:

• Right to information: you have the right to obtain clear, transparent and understandable information about how we use your personal data and about your rights. You will find all of this information in this Statement
• Right of access: you have the right to access the personal data that Dior holds about you
• Right of rectification: you have the right to have your personal data rectified if it is inaccurate or obsolete and / or to supplement it if it is incomplete
• Right to erasure / right to be forgotten: you have the right to have your data erased or deleted. However, this right may be limited by a legal reason or our legitimate interest in keeping your personal data
• Right of opposition: you can at any time request to no longer receive our communications relating to our offers, news and events. You can in particular use the hypertext link provided for this purpose in each email or communication that we send to you. You can also request to receive non-personalized communications about our products and services
• Right to withdraw consent at any time for data processing based on consent: you can withdraw your consent relating to our processing of your data when this processing is based on consent
• Right to data portability: you have the right to move, copy or transfer data from our database to another. This right only applies to the data you have provided, and provided that the processing is based on a contract or your consent and carried out using automated processes

If you wish to contact Dior regarding the exercise of your rights, please contact the Parfum Christian Dior and/or Christian Dior Couture Maisons depending on which Maison you belong to. Parfum Christian Dior and Christian Dior Couture are two independent Maison and manage their own customer database independently, so if you wish for example to delete your data on the Parfum and Couture side, you must contact both Maisons. (See section “HOW to contact us?” for contact details)

Dior has adopted practices aimed at avoiding collecting or storing information on children under the age of 15, in accordance with laws. If we learn that we have mistakenly collected information from people under the age of 15, we will purge it immediately, except to answer a single question or request from the person, their parent or legal guardian.

HOW to contact us?

1 / Please contact us in the manner below if you wish to exercise these rights or if you have questions or complaints regarding the processing of your personal data.

Christian Dior Couture


- By email to privacy@christiandior.com
- By online form: https://www.dior.com/en_gr/beauty/contact-parfum
- By phone: +44 (0)207 172 0172


- By post: Christian Dior Couture, 30 avenue Montaigne, 75008 Paris, France

Parfums Christian Dior


- By online form: https://www.dior.com/en_gr/beauty/contact-parfum
- By phone: +30 2111809400

2 / You also have the right to contact the Dior lead data protection authority, the ICO (Information, Commissioner’s Office), at any time, in order to lodge a complaint against Dior's data protection and privacy practices.


Hellenic Data Protection Authority
Kifisias Av. 1-3
11523 Ampelokipi Athens
Tel. +30 210 6475 600
Fax +30 210 6475 628
Email: contact@dpa.gr
Website: http://www.dpa.gr/

3 / We also wish to inform you about the contacts of other authorities in Europe that you can find and contact on the website of the European Data Protection Board: https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en

Last update: 06/05/2022

Πολιτικη Απορρητου Christian Dior

Οι Οίκοι Christian Dior Couture και Parfums Christian Dior μεριμνούν ιδιαιτέρως για την εμπιστευτικότητα, το απόρρητο και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας. Έχουμε δεσμευτεί να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες, σεβόμενοι παράλληλα το απόρρητο και τις προσωπικές επιλογές σας.

Σκοπός της παρούσας πολιτικής απορρήτου (εφεξής η «Δήλωση») είναι να σας ενημερώσει με σαφή, απλό και ολοκληρωμένο τρόπο σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που μας παρέχετε ή που ενδέχεται να συλλέγουν οι Οίκοι μας από τα διάφορα σημεία επαφής σας με την εταιρεία μας (π.χ. καταστήματα, εξυπηρέτηση πελατών, dior.com, κοινωνικά δίκτυα, ψηφιακές εφαρμογές, εκδηλώσεις), την πιθανή διαβίβασή τους σε τρίτους, καθώς και τα δικαιώματα και τις επιλογές σας σε ό,τι αφορά τον έλεγχο των πληροφοριών και την προστασία του απορρήτου σας με βάση τους ισχύοντες κανονισμούς.

Σας ενημερώνουμε εκ των προτέρων ότι, κατά την εμπειρία αγορών σας, μεταβαίνετε από τον Οίκο Christian Dior Couture στον Οίκο Parfums Christian Dior ή το αντίστροφο. Ανάλογα με τον τύπο προϊόντος που παραγγέλνετε, ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων θα είναι είτε ο Οίκος Christian Dior Couture είτε ο Οίκος Parfums Christian Dior, στο πλαίσιο της έννοιας του κανονισμού που ισχύει για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και, συγκεκριμένα, του άρθρου 24 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 (εφεξής «ΓΚΠΔ»).

Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένα εμβληματικά προϊόντα των δύο Οίκων:

Οίκος Christian Dior Couture
- Τσάντα Lady Dior
- Τσάντα 30 Montaigne
- Σακάκι Bar

Οίκος Parfums Christian Dior
- Άρωμα J’adore ή Sauvage
- Προϊόν περιποίησης Dior Prestige
- Προϊόντα μακιγιάζ Dior Forever

Οι 7 βασικές δεσμεύσεις της Christian Dior απέναντι σε εσάς και στα προσωπικά δεδομένα σας:
1. Η Christian Dior δεσμεύεται να σέβεται το απόρρητο και τις επιλογές σας ιδίως σε ό,τι αφορά τις επικοινωνίες εμπορικής προώθησης
2. Η Christian Dior δεσμεύεται να επιδιώκει τη βέλτιστη ασφάλεια και να εφαρμόζει τα κατάλληλα πρότυπα προστασίας στα συστήματά της
3. Η Christian Dior δεσμεύεται να μην πωλήσει τα δεδομένα σας
4. Η Christian Dior δεσμεύεται να συνεργάζεται μόνο με αξιόπιστους εταίρους
5. Η Christian Dior δεσμεύεται να ενημερώνει όσο το δυνατόν πιο τακτικά τις ενημερώσεις και τις πολιτικές απορρήτου της
6. Η Christian Dior δεσμεύεται να ανταποκρίνεται στα αιτήματά σας στο μέτρο του δυνατού και εντός των καθορισμένων χρονικών πλαισίων
7. Η Christian Dior δεσμεύεται να εφαρμόζει τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων με εναρμονισμένο τρόπο ανεξαρτήτως της χώρας του κόσμου στην οποία βρίσκεστε

Στην παρούσα Δήλωση θα βρείτε πληροφορίες για τα παρακάτω:
• Ποιοι είμαστε
• Ποια δεδομένα μπορούμε να συλλέγουμε για εσάς
• Πώς συλλέγουμε ή λαμβάνουμε τα δεδομένα σας
• Για ποιους σκοπούς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας
• Για πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας
• Ποιοι είναι οι παραλήπτες των δεδομένων σας
• Πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σας και πώς διασφαλίζουμε την εμπιστευτικότητά τους
• Πώς αντιμετωπίζουμε τις προτιμήσεις και τα δικαιώματά σας που απορρέουν από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 
• Τα πρόσθετα μέτρα προστασίας που προσφέρουμε σε κατοίκους ορισμένων περιοχών
• Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση των προσωπικών δεδομένων σας
• Τροποποίηση της παρούσας δήλωσης απορρήτου

ΠΟΙΟΙ είμαστε;

Ο Οίκος Christian Dior Couture

Christian Dior Couture SA (έδρα), ανώνυμη εταιρεία συσταθείσα βάσει του γαλλικού δικαίου που εδρεύει στη διεύθυνση 30 Avenue Montaigne, Paris 8, France, έχει καταχωρισθεί στο Μητρώο Εμπορίου και Εταιρειών του Παρισιού με αριθμό 612 035 832 και εκπροσωπείται από τον Hien Tran Trung υπό την ιδιότητά του ως Διοικητικού και Οικονομικού Διευθυντή της Christian Dior Couture.

Και όλες οι συνδεδεμένες εταιρείες της Christian Dior Couture με τις οποίες μοιράζεστε τις πληροφορίες σας.

Η εταιρεία Christian Dior Couture είναι μια ιστορία ονείρων και κομψότητας, πάθους και αριστείας, καθώς και μια ιστορία τεχνογνωσίας. Οι δημιουργίες της Christian Dior Couture εκφράζουν το πάθος για όμορφα και εξαιρετικά προϊόντα. Από την υψηλή ραπτική έως τα ready-to-wear κομμάτια, καθώς και τα δερμάτινα προϊόντα, τα ρολόγια και τα κοσμήματα, η τεχνογνωσία μετατρέπεται στην τέχνη της δημιουργίας.

Ο Οίκος Parfums Christian Dior

Parfums Christian Dior (έδρα), ανώνυμη εταιρεία συσταθείσα βάσει του γαλλικού δικαίου που εδρεύει στη διεύθυνση 33 Avenue Hoche, 75008 Paris, France, έχει καταχωρισθεί στο Μητρώο Εμπορίου και Εταιρειών του Παρισιού με αριθμό 552 065 187 και εκπροσωπείται από τον Laurent Kleitman υπό την ιδιότητά του ως Διευθύνοντος Συμβούλου.

Και όλες οι συνδεδεμένες εταιρείες της Parfums Christian Dior με τις οποίες μοιράζεστε τις πληροφορίες σας.

Η εταιρεία Parfums Christian Dior είναι μια ιστορία ονείρων, λάμψης, δημιουργικότητας και αριστείας. Ο Οίκος, που έχει μοναδική εμπειρογνωμοσύνη, απαρτίζεται από ταλαντούχους και φιλόδοξους επαγγελματίες, οι οποίοι έχουν δεσμευτεί να συνεχίζουν την κληρονομιά Dior και να μεταδίδουν το πάθος τους για την ομορφιά.

ΠΟΙΑ δεδομένα συλλέγουμε για εσάς; 

Ως «προσωπικά δεδομένα» νοούνται οποιεσδήποτε πληροφορίες που σας ταυτοποιούν άμεσα (όπως το ονοματεπώνυμό σας) ή έμμεσα (π.χ. χρήση ενός μοναδικού αριθμού πελάτη).

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε εξαρτώνται από το σημείο επαφής μέσω του οποίου αλληλεπιδράτε μαζί μας, καθώς και από τους σκοπούς αυτής της αλληλεπίδρασης, όπως περιγράφονται στην παρούσα Δήλωση, ενώ περιορίζονται επίσης στα δεδομένα που είναι σχετικά και κατάλληλα για αυτή την αλληλεπίδραση. Οι επισκέπτες του ιστότοπου Dior.com που περιηγούνται στα προϊόντα, στις πληροφορίες και στις προσφορές μας μπορούν να επιλέξουν να περιηγηθούν χωρίς να συνδεθούν. Το ίδιο ισχύει για την αναζήτηση σημείων πώλησης και την περιήγηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό δεν ισχύει αν επιλέξετε να αλληλεπιδράσετε μαζί μας σε αυτά τα σημεία επαφής, για παράδειγμα:
• αν δημιουργήσετε λογαριασμό και συνδεθείτε σε αυτόν
• αν πραγματοποιήσετε μια αγορά στον ιστότοπό μας
• αν εγγραφείτε σε ένα από τα προγράμματα ή τις υπηρεσίες μας
• αν μας γράψετε χρησιμοποιώντας μια φόρμα επικοινωνίας πελατών
• αν μας γράψετε ένα σχόλιο στα πεδία ελεύθερου κειμένου της ηλεκτρονικής παραγγελίας

Διαφορετικά, η συλλογή δεδομένων περιορίζεται στη χρήση των «cookie» (παρακολούθησης) για τους επισκέπτες του ιστότοπου, όπως ορίζεται συγκεκριμένα στην πολιτική μας σχετικά με τα cookie και με βάση τις προτιμήσεις σας. Για λόγους διαφάνειας και σαφήνειας, η πολιτική σχετικά με τη διαχείριση των cookie είναι ξεχωριστή από την παρούσα Δήλωση. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην πολιτική διαχείρισης cookie μέσω αυτού του συνδέσμου.

Αφενός, πρέπει να συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες από πελάτες και άλλα άτομα που εγγράφονται σε προγράμματα ή υπηρεσίες. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε σχετίζονται με συγκεκριμένη συναλλαγή, καθώς και με την εμπορική σχέση μας μαζί σας. Για παράδειγμα, όταν κάνετε αγορές στον ιστότοπο Dior.com ή στα σημεία πωλήσεων της εταιρείας μας, συλλέγουμε πληροφορίες, προκειμένου να διεκπεραιώσουμε (και, αν απαιτείται, να εκτελέσουμε και να αποστείλουμε) την παραγγελία σας, να διασφαλίσουμε την παρακολούθηση και την τιμολόγησή της και να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε αίτημά σας μετά την πώληση. Σε ό,τι αφορά πελάτες και άλλα άτομα που εγγράφονται σε προγράμματα ή υπηρεσίες της εταιρείας μας, συλλέγουμε τα στοιχεία επικοινωνίας, τις προτιμήσεις επικοινωνίας και πληροφορίες που μας επιτρέπουν να κάνουμε προτάσεις σχετικά με προϊόντα ή υπηρεσίες που μπορεί να τους ενδιαφέρουν. Μπορούμε να συγκεντρώνουμε τις πληροφορίες που αφορούν τους πελάτες μας, ώστε να τις οργανώνουμε σε ένα σημείο, καθώς αυτό μας βοηθά να διαχειριζόμαστε τη σχέση μας μαζί σας, καθώς και τις επιλογές και τις προτιμήσεις σας. Τέλος, όταν εγγράφεστε στο εξατομικευμένο newsletter μας, συλλέγουμε τη διεύθυνση email σας.

Ανάλογα με τα δεδομένα που μας γνωστοποιείτε ή μοιράζεστε μαζί μας, τα προσωπικά δεδομένα σας μπορεί να περιλαμβάνουν πληροφορίες που αφορούν:
• Την ταυτότητα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας: επώνυμο, όνομα, ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση email, αριθμό τηλεφώνου
• Τα ενδιαφέροντά σας
• Ένα ιστορικό των αγορών σας (στο κατάστημα ή ηλεκτρονικά, συμπεριλαμβανομένων των παραγγελιών σας, της παρακολούθησής τους, των αποδείξεών σας, του ποσού και του είδους αγοράς) και των επισκευών σας
• Τα αιτήματα που υποβάλλετε μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών ή του τμήματος δημοσίων σχέσεων
• Τις εκδηλώσεις Dior στις οποίες συμμετέχετε
• Το μέγεθός σας και τα στυλ που προτιμάτε (μόνο για την εταιρεία Christian Dior Couture)
• Την ημερομηνία γέννησής σας, για να επωφελείστε από προσφορές γενεθλίων επιλέξιμες ανάλογα με το πρόγραμμά σας 
• Τον βαθμό ικανοποίησης και τα σχόλιά σας για τα προγράμματα, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας
• Τις πληροφορίες που δηλώνετε ότι σχετίζονται με τις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες που ενδέχεται να μας έχετε αναφέρει (μόνο για την εταιρεία Parfums Christian Dior)
• Τις αναρτήσεις και τις αναφορές που κάνετε σε προϊόντα μας στα κοινωνικά δίκτυα

Σε ό,τι αφορά τις αγορές σας, οι πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω ασφαλούς πλατφόρμας πληρωμών, η οποία συμπληρώνεται από μέτρα ελέγχου όπως μεταξύ άλλων κρυπτογράφηση των στοιχείων επικοινωνίας, με στόχο τη διασφάλιση της ασφάλειας των αγορών που πραγματοποιούνται και την καταπολέμηση της απάτης. Συνεπώς, οι διακομιστές της Dior δεν αποκτούν πρόσβαση στα τραπεζικά στοιχεία σας.

Σας καλούμε να διασφαλίζετε ότι τα δεδομένα σας ενημερώνονται τακτικά, είτε τροποποιώντας τα απευθείας στους ιστότοπους της εταιρείας μας, είτε ενημερώνοντάς μας εγγράφως για οποιαδήποτε τροποποίηση, και σας παραπέμπουμε στην ειδική ενότητα «Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας».

ΠΩΣ συλλέγουμε ή λαμβάνουμε τα δεδομένα σας; 

Στο πλαίσιο των σχέσεών μας, τα δεδομένα που συλλέγουμε δύναται να συγκεντρώνονται μέσω των ακόλουθων σημείων επαφής:
• Αγορές στον ιστότοπο Dior.com
• Αλληλεπίδραση με τους συμβούλους μας στα καταστήματα Dior, καθώς και στα σημεία πώλησης των πολυκαταστημάτων
• Εκδηλώσεις Dior στις οποίες συμμετέχετε
• Σχέση με τα τμήματα δημοσίων σχέσεων
• Επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών
• Φόρμες που συμπληρώνετε (στο κατάστημα ή ηλεκτρονικά)
• Ψηφιακές εφαρμογές με τις οποίες αλληλεπιδράτε
• Τρίτοι πάροχοι δεδομένων με τους οποίους μοιράζεστε πληροφορίες
• Έμποροι λιανικής για λογαριασμό των οποίων συμφωνείτε να λαμβάνετε τις επικοινωνίες μας
• Έρευνες ή ερωτηματολόγια ικανοποίησης που συμπληρώνετε
• Δημοσιεύσεις/αναφορές στα κοινωνικά δίκτυα

Φροντίζουμε να επισημαίνουμε τα προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για τον σκοπό για τον οποίο συλλέγονται, υποδεικνύοντάς τα με έναν αστερίσκο όπως αυτός ‘(*)’ σε κάθε φόρμα συλλογής προσωπικών δεδομένων. Αν δεν συμπληρώσετε αυτά τα υποχρεωτικά πεδία, δεν θα είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας ή/και να σας παράσχουμε τις υπηρεσίες που ζητήσατε. Οι υπόλοιπες πληροφορίες είναι προαιρετικές και μας επιτρέπουν να σας γνωρίσουμε καλύτερα και να βελτιώσουμε τις επικοινωνίες και τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε. Παρ’ όλο που δεν είναι υποχρεωτικές, σας συνιστούμε να τις συμπληρώνετε, ώστε να απολαμβάνετε τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας.

Κατά τη διαδικασία αγοράς, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα i) στη σύνδεση στον υφιστάμενο λογαριασμό σας Dior , ii) στη δημιουργία νέου λογαριασμού ή iii) στην πληρωμή ως Επισκέπτης (γνωστή και ως Guest Check out). Αυτή η τελευταία εμπειρία αγοράς συνοψίζεται ως εξής. 

Η πληρωμή ως Επισκέπτης αφορά τη δυνατότητα οποιουδήποτε πελάτη ή πιθανού πελάτη Dior να κάνει μια αγορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα χωρίς να συνδεθεί σε λογαριασμό. Οι πληροφορίες σας συλλέγονται για τη διαδικασία πληρωμής και την αποστολή των ειδών ή για τη συμμόρφωση της εταιρείας Dior με την ισχύουσα νομοθεσία. Οι πληροφορίες σας δύναται επίσης να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς ανάλυσης από την εταιρεία Dior, καθώς και για σκοπούς επικοινωνίας μέσω του προτιμώμενου καναλιού σας (π.χ.: αποστολή μέσω email γενικού newsletter για τα νέα των Οίκων μας στο οποίο έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτούς τους σκοπούς, ανατρέξτε παρακάτω, στην ενότητα «Σκοποί ανάλυσης και εξατομίκευσης».

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ χρησιμοποιούνται τα δεδομένα σας από την εταιρεία Dior;

Είμαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τους σκοπούς που ορίζονται με βάση τη φύση των σχέσεών μας. Συνεπώς, ανάλογα με το πλαίσιο στο οποίο συλλέγονται τα δεδομένα σας, ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για έναν ή περισσότερους από τους ακόλουθους σκοπούς:
• Διαχείριση των παραγγελιών σας
• Διαχείριση του εξατομικευμένου περιεχομένου και των επικοινωνιών της εταιρείας Dior (ψηφιακών ή μη)
• Διαχείριση του προσωπικού σας προφίλ πελάτη (π.χ. για να απλοποιηθεί η πλοήγησή σας στις διάφορες αγορές του ιστοτόπου μας: αν πλοηγηθείτε σε μια άλλη αγορά, ο λογαριασμός σας θα αναπαραχθεί αυτόματα σε αυτή την αγορά. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό πελάτη)
• Διαχείριση των αιτημάτων που υποβάλλετε στην εταιρεία Dior
• Διαχείριση των εκδηλώσεων στις οποίες εγγράφεστε/συμμετέχετε
• Διαχείριση των ειδοποιήσεων που μας αποστέλλετε στο πλαίσιο των υποχρεώσεων καλλυντικοεπαγρύπνησης της εταιρείας μας (μόνο για προϊόντα της Parfums Christian Dior)
• Διαχείριση του ιστοτόπου και των ψηφιακών εφαρμογών μας
• Διαχείριση και βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών, της εικόνας και της φήμης μας
• Διαχείριση των συναλλαγών (διασφάλιση των ηλεκτρονικών πληρωμών, πρόληψη απάτης, συμβάντα που σχετίζονται με τις πληρωμές και τις οφειλές)
• Προώθηση του Οίκου μας στα κοινωνικά δίκτυα
• Αποστολή γενικού newsletter: αν δεν επιθυμείτε να το λαμβάνετε, έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε σε αυτό
• Σκοποί ανάλυσης: 
> Ανάλυση της απόδοσης της μάρκας μας στα κοινωνικά δίκτυα για τη δημιουργία στατιστικών αναλύσεων (μελέτες αποτελεσμάτων ανά αγορά, επιρροή μάρκας και ανάλυση καμπανιών υλοποιήθηκαν).
> Ανάλυση των προτιμήσεων και των συνηθειών σας, πρόβλεψη των αναγκών σας με βάση το προσωπικό σας προφίλ πελάτη και τις δημοσιεύσεις/αναφορές που κάνετε στα κοινωνικά δίκτυα. 
> Εξατομικευμένη εμπειρία πελάτη: μπορούμε να σας παρέχουμε εξατομικευμένες επικοινωνίες μέσω email, ταχυδρομείου, SMS ή τηλεφωνικών κλήσεων με βάση τις προτιμήσεις επικοινωνίας που έχετε δηλώσει στο προσωπικό σας προφίλ πελάτη (όπου επιτρέπεται) (αν έχετε λογαριασμό πελάτη, θα βρείτε εδώ https://www.dior.com/on/demandware.store/Sites-dior_eu-Site/en_GR/%27Account-Show τον σύνδεσμο για τη διαχείριση των προτιμώμενων καναλιών, διαφορετικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών (ανατρέξτε στην ενότητα «Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας»)). Με την ελεύθερη, συγκεκριμένη, ενημερωμένη και ρητή συγκατάθεσή σας (όπου απαιτείται), χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, για να σας αποστέλλουμε εξατομικευμένες επικοινωνίες με βάση τα ενδιαφέροντά σας (newsletter, προσφορές, προσκλήσεις και έρευνες).

Στις τελευταίες δύο αλληλεπιδράσεις ('ανάλυση των προτιμήσεων και των συνηθειών σας' & 'παροχή εξατομικευμένης εμπειρίας πελάτη'), όταν αποστέλλουμε εξατομικευμένες επικοινωνίες ή περιεχόμενο, ενδέχεται να χρησιμοποιούμε τις λεγόμενες τεχνικές κατάρτισης προφίλ. Για λόγους διαφάνειας, στην παρούσα Δήλωση, η κατάρτιση προφίλ ορίζεται ως οποιουδήποτε είδους αυτοματοποιημένη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, η οποία συνίσταται στη χρήση αυτών των προσωπικών δεδομένων με στόχο την αξιολόγηση ορισμένων προσωπικών παραμέτρων που σχετίζονται με ένα φυσικό πρόσωπο, συγκεκριμένα, την ανάλυση ή την πρόβλεψη στοιχείων που αφορούν τις προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα, τη συμπεριφορά ή την τοποθεσία αυτού του φυσικού προσώπου. Σε αυτές τις περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα εναντίωσης, δηλαδή το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας.

Διασφαλίζουμε τη νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας σύμφωνα με τον(ους) αντίστοιχο(ους) σκοπό(ούς) που μπορεί να είναι, ανάλογα με το πλαίσιο συλλογής των δεδομένων:
• Η ρητή συγκατάθεσή σας: για παράδειγμα για τους σκοπούς της διαχείρισης των εξατομικευμένων εμπορικών προσφορών μας, της διαχείρισης της περιήγησής σας μέσω cookie με βάση τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην Πολιτική Cookie ή τη δημιουργία του προσωπικού σας προφίλ πελάτη κατά περίπτωση
• Η εφαρμογή μιας σύμβασης, για παράδειγμα, για την πρόσβασή σας στον προσωπικό σας λογαριασμό πελάτη, την επεξεργασία και την παρακολούθηση των παραγγελιών σας...
• Μια νομική υποχρέωση όταν η επεξεργασία απαιτείται βάσει του νόμου, για παράδειγμα, τήρηση των τιμολογίων αγοράς για πρόληψη της απάτης
• Το έννομο συμφέρον μας: για παράδειγμα με στόχο τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, την υπεράσπισή μας, τη διασφάλιση των εργαλείων μας ή τη βελτίωση των γνώσεών μας για τους πελάτες μέσω των εργαλείων τρίτων συνεργατών μας και, συγκεκριμένα, με στόχο:
o    τον προσδιορισμό του εξατομικευμένου προφίλ των πελατών μας με βάση τα ενδιαφέροντά τους και την πραγματοποίηση σε αυτούς σχετικών προσφορών από τη μάρκα μας σε άλλους ιστότοπους, 
o    τον εντοπισμό κοινών που είναι παρόμοια με το κοινό που στοχεύουμε (για την πραγματοποίηση των προσφορών μας σε κοινά που έχουν ομοιότητες με τα προφίλ των πελατών μας).

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ μπορούμε να διατηρούμε τα δεδομένα σας;

Λάβετε υπόψη ότι οι Οίκοι Parfum Christian Dior και Christian Dior Couture αποτελούν ανεξάρτητες οντότητες, και κάθε Οίκος διατηρεί τη δική του βάση δεδομένων πελατών. Αν είστε πελάτης και των δύο Οίκων Dior, και τα δεδομένα σας διαγραφούν από τον έναν Οίκο Dior αλλά όχι από τον άλλον, είτε κατόπιν δικού σας αιτήματος διαγραφής είτε στο πλαίσιο της υποχρέωσής μας να διαγράφουμε τα δεδομένα μετά από ένα ορισμένο διάστημα διατήρησης, ο ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου της εταιρείας μας, που είναι κοινός για τους δύο Οίκους Dior, ενδέχεται να σας αναγνωρίσει όταν δημιουργείτε νέο λογαριασμό. Αν, για παράδειγμα, επιθυμείτε να διαγράψετε τα δεδομένα σας τόσο από τον Οίκο Parfum όσο και από τον Οίκο Couture, θα πρέπει να επικοινωνήσετε και με τους δύο Οίκους. (για λεπτομέρειες σχετικά με την επικοινωνία, ανατρέξτε στην ενότητα «ΠΩΣ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας;») 
 
Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας μόνο για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τον αντίστοιχο επιδιωκόμενο σκοπό. Γενικά, τα προσωπικά δεδομένα σας αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων μας όπως περιγράφεται παρακάτω:

Για τον Οίκο Christian Dior Couture:

• Υποκείμενο των δεδομένων: Οποιοσδήποτε πελάτης (που διατηρεί προφίλ πελάτη ή οποιοσδήποτε Επισκέπτης)
Διάρκεια: 10 έτη από την ημερομηνία της τελευταίας αγοράς

• Υποκείμενο των δεδομένων: Πιθανός πελάτης
Διάρκεια: 3 έτη από την ημερομηνία συλλογής δεδομένων
Εξειδίκευση: Αυτή η περίοδος θα ανανεώνεται κάθε φορά που αλληλεπιδράτε με την εταιρεία Christian Dior Couture (π.χ. συμμετέχετε σε μια εκδήλωση) ή συναινείτε να συνεχίσετε να αλληλεπιδράτε στο τέλος αυτής της περιόδου

• Υποκείμενο των δεδομένων: εξυπηρέτηση πελατών (ήτοι: τηλεφωνικές κλήσεις για υποστήριξη, παράπονα ή πληροφορίες)
Διάρκεια: διάρκεια επεξεργασίας του αιτήματος ή 30 ημέρες το μέγιστο

• Υποκείμενο των δεδομένων: Προνομιούχοι συνομιλητές (π.χ. εκπρόσωποι, στυλίστες, μάνατζερ διασημοτήτων, καλλιτέχνες) σε σχέση με τις υπηρεσίες Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας Christian Dior Couture
Διάρκεια: 10 έτη από την ημερομηνία της πρώτης σας επικοινωνίας
Εξειδίκευση: Αυτή η περίοδος θα ανανεώνεται κάθε φορά που αλληλεπιδράτε με την εταιρεία Christian Dior Couture (για παράδειγμα υποβάλετε ένα αίτημα για πληροφορίες στον Οίκο Christian Dior Couture)

Για τον Οίκο Parfums Christian Dior:

• Υποκείμενο των δεδομένων: Τακτικός πελάτης (π.χ.: διατηρεί προφίλ Πελάτη)
Διάρκεια: 5 έτη από την ημερομηνία της πρώτης αγοράς ή της δημιουργίας λογαριασμού 
Εξειδίκευση: Αυτή η περίοδος θα ανανεώνεται κάθε φορά που αλληλεπιδράτε με την εταιρεία Parfums Christian Dior (για παράδειγμα κάνετε μια αφορά ή ενημερώνετε το προφίλ σας) ή συναινείτε να συνεχίσετε να αλληλεπιδράτε στο τέλος αυτής της περιόδου

• Υποκείμενο των δεδομένων: Πιθανός πελάτης
Διάρκεια: 3 έτη από την ημερομηνία συλλογής δεδομένων
Εξειδίκευση: Αυτή η περίοδος θα ανανεώνεται κάθε φορά που αλληλεπιδράτε με την εταιρεία Parfums Christian Dior (π.χ. συμμετέχετε σε μια εκδήλωση) ή συναινείτε να συνεχίσετε να αλληλεπιδράτε στο τέλος αυτής της περιόδου

• Υποκείμενο των δεδομένων: Πελάτης «Επισκέπτης» (ήτοι που δεν διατηρεί λογαριασμό Πελάτη)
Διάρκεια: 5 έτη από την ημερομηνία της πρώτης αγοράς
Εξειδίκευση: Αυτή η περίοδος θα ανανεώνεται κάθε φορά που αλληλεπιδράτε με την εταιρεία Parfums Christian Dior (π.χ. κάνετε μια αγορά)

• Υποκείμενο των δεδομένων: εξυπηρέτηση πελατών (ήτοι: παράπονα ή πληροφορίες)
Διάρκεια: διάρκεια επεξεργασίας του αιτήματος συν 5 έτη. Αναφορικά με την άσκηση δικαιωμάτων, σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ, το αίτημα διατηρείται στη διάρκεια της επεξεργασίας του συν 6 έτη

• Υποκείμενο των δεδομένων: καλλυντικοεπαγρύπνηση
Διάρκεια: διάρκεια επεξεργασίας του αιτήματος συν 10 έτη στο αρχείο

• Υποκείμενο των δεδομένων: Προνομιούχοι συνομιλητές (π.χ. εκπρόσωποι, στυλίστες, δημοσιογράφοι, μάνατζερ διασημοτήτων, καλλιτέχνες) σε σχέση με τις υπηρεσίες Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας Christian Dior
Διάρκεια: 10 έτη από την ημερομηνία της πρώτης σας επικοινωνίας
Εξειδίκευση: Αυτή η περίοδος θα ανανεώνεται κάθε φορά που αλληλεπιδράτε με την εταιρεία Parfums Christian Dior (για παράδειγμα υποβάλετε ένα αίτημα για πληροφορίες στον Οίκο Parfums Christian Dior)

Όταν δεν απαιτείται πλέον να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, αυτά διαγράφονται από τα συστήματα και τα αρχεία μας ή ανωνυμοποιούνται, ώστε να μην πλέον δυνατή η ταυτοποίησή σας, με την επιφύλαξη της διατήρησης για σκοπούς αρχειοθέτησης, διαχείρισης αξιώσεων και δικαστικών διαφορών, καθώς και για την εκπλήρωση των νομικών ή/και κανονιστικών μας υποχρεώσεων ή/και την ανταπόκριση σε αιτήματα των αρχών που εξουσιοδοτούνται να πραγματοποιούν τέτοια αιτήματα.

ΠΟΙΟΣ μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας;

Τα δεδομένα σας προορίζονται για τις υπηρεσίες του Οίκου Christian Dior που σχετίζονται με τα αιτήματά σας. Διασφαλίζουμε ότι πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας έχουν μόνο δεόντως εξουσιοδοτημένα άτομα, όταν αυτό απαιτείται για τους παραπάνω σκοπούς.

Δεν κοινοποιούμε τα δεδομένα σας σε τρίτους για εμπορικούς σκοπούς.

Υποχρεούμαστε να κοινοποιούμε τις πληροφορίες σας μόνον όταν αυτό απαιτείται και, εάν είναι εφικτό, σε μορφή που δεν επιτρέπει την άμεση ταυτοποίησή σας:
• Σε άλλες οντότητες Dior, καθώς και πολυκαταστήματα όπου αγοράζετε προϊόντα, ώστε να σας προσφέρουν την ίδια εξατομικευμένη εξυπηρέτηση παγκοσμίως
• Στους αξιόπιστους τρίτους παρόχους μας, συμπεριλαμβανομένων άλλων οντοτήτων του ομίλου LVMH, οι οποίες λειτουργούν ως υπεργολάβοι σύμφωνα με τις οδηγίες μας και μόνο για λογαριασμό μας

Για παράδειγμα, αναθέτουμε ορισμένες υπηρεσίες σε τρίτους που είναι υπεύθυνοι για την παράδοση των προϊόντων σε εσάς, παρόχους υπηρεσιών πληρωμής και ασφάλειας συναλλαγών για την καταπολέμηση της απάτης, τρίτους που μας υποστηρίζουν στη διοργάνωση των εκδηλώσεών μας, τρίτους που παρέχουν υπηρεσίες ΤΠ, εταιρείες ψηφιακής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, τρίτους που μας υποστηρίζουν στην εξυπηρέτηση πελατών, τρίτους που μας υποστηρίζουν στις έρευνες ποιότητας των προϊόντων, των προγραμμάτων ή των υπηρεσιών μας.
 
• Σε τρίτους, συμπεριλαμβανομένου του ομίλου LVMH, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίζουν τις προτιμήσεις και τις συνήθειές σας σε ό,τι αφορά την κατανάλωση των προγραμμάτων και των υπηρεσιών μας, για να βελτιώνουν την προβολή, την προσβασιμότητα και την απόδοσή τους

• Στους αξιόπιστους τρίτους συνεργάτες μας που μας υποστηρίζουν στη διαχείριση των παραγγελιών σας. Συγκεκριμένα, αναθέτουμε ορισμένες υπηρεσίες σε τρίτους που είναι υπεύθυνοι για την παράδοση των προϊόντων σε εσάς, παρόχους υπηρεσιών πληρωμής και παρόχους που διασφαλίζουν την ασφάλεια των συναλλαγών για την καταπολέμηση της απάτης

Παρακάτω αναφέρονται ορισμένα βασικά παραδείγματα:
-  Παραγγελίες και παραδόσεις DHL (παράδοση), BlueLink (διαχείριση τηλεφωνικού κέντρου), FluentCommerce (διαχείριση παραγγελιών και αποθεμάτων) και οποιοιδήποτε άλλοι πάροχοι υπηρεσιών διαχείρισης
 - Διαχείριση ηλεκτρονικού εμπορίου SMILE (φιλοξενία ιστοτόπου), CapGemini (λύση ηλεκτρονικού εμπορίου), Salesforce (διαχείριση προφίλ πελατών) και οποιοιδήποτε άλλοι πάροχοι εμπλέκονται στη διαχείριση της εμπειρίας ηλεκτρονικών αγορών σας
- Ασφάλεια πληρωμών και συναλλαγών Cybersource (διασφάλιση των συναλλαγών για την καταπολέμηση της απάτης ηλεκτρονικού εμπορίου), PayPal (πάροχος υπηρεσιών πληρωμής), OneyTrust (διασφάλιση των συναλλαγών για την καταπολέμηση της απάτης ηλεκτρονικού εμπορίου) και οποιοιδήποτε άλλοι πάροχοι υπηρεσιών πληρωμής, επαλήθευσης ή τραπεζικών υπηρεσιών

Λάβετε υπόψη ότι αυτοί οι συνεργάτες δύναται να λειτουργούν ως υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων. Σε αυτή την περίπτωση, έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου. Παρακάτω αναφέρουμε ορισμένα βασικά παραδείγματα:

• Τρίτοι που επιθυμούν να γνωρίζουν τα ενδιαφέροντά σας, ώστε να μπορούν να δημιουργούν παρόμοια κοινά και να στοχεύουν πιθανούς πελάτες που ταιριάζουν με το προφίλ σας. Στο πλαίσιο αυτής της συγκεκριμένης επεξεργασίας, οι εν λόγω συνεργάτες δύναται να χρησιμοποιούν εκ νέου τα προσωπικά δεδομένα που γνωστοποιούνται σε αυτούς, για να πραγματοποιούν αυτόνομη και ξεχωριστή στόχευση για εμπορικούς σκοπούς αναζήτησης πελατών για τους οποίους είναι υπεύθυνοι, ενώ αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις νομικές και κανονιστικές υποχρεώσεις τους. 
 
Σημειώστε ότι στο πλαίσιο της εκ νέου χρήσης, οι συνεργάτες αυτοί λειτουργούν ως υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων.  Συνεπώς, θα πρέπει να ανατρέχετε στις δικές τους πολιτικές απορρήτου. Παρακάτω αναφέρουμε ορισμένα παραδείγματα.
- Facebook (Πολιτική απορρήτου προσβάσιμη https://www.facebook.com/about/privacy/)
- Google (Πολιτική απορρήτου προσβάσιμη https://policies.google.com/privacy)
- Instagram (Πολιτική απορρήτου προσβάσιμη https://help.instagram.com/519522125107875/)

• Σε τρίτους που πραγματοποιούν για λογαριασμό μας στατιστικές για την απόδοσή μας κοινωνικά δίκτυα

• Σε τρίτους, σε περίπτωση αλλαγής ελέγχου ή κατάστασης ή επωνυμίας εταιρείας, για νομικούς λόγους, ή με προηγούμενη συγκατάθεσή σας

• Σε τρίτους, όπως η IAS (International Accreditation Service) που μας βοηθά, για παράδειγμα, να διαπιστώνουμε τον βαθμό έκθεσης των μορφότυπων που δημιουργούμε. Για περισσότερες πληροφορίες, η πολιτική απορρήτου της είναι διαθέσιμη https://www.iasonline.org/privacy-policy/.

• Σε δημόσιες αρχές, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των αποστολών δημοσίου συμφέροντος, όπως ο προσδιορισμός, η άσκηση ή η υπεράσπιση των έννομων δικαιωμάτων

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να γνωστοποιήσετε τα προσωπικά δεδομένα σας στους συνεργάτες, στους διαφημιστικές και στις συνδεδεμένες εταιρείες μας, ακολουθώντας έναν σύνδεσμο προς και από τους ιστοτόπους τους. Λάβετε υπόψη ότι αυτοί οι ιστότοποι εφαρμόζουν τη δική τους πολιτική απορρήτου.

Μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τα δεδομένα σύνδεσής σας στα κοινωνικά δίκτυα. Λάβετε υπόψη ότι, σε αυτή την περίπτωση, μας γνωστοποιείτε τις πληροφορίες του προφίλ σας. Τα προσωπικά δεδομένα που γνωστοποιούνται εξαρτώνται από τη διαμόρφωση της πλατφόρμας του εκάστοτε κοινωνικού δικτύου. Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα κοινωνικά δίκτυα εφαρμόζουν τη δική τους πολιτική απορρήτου. 

ΠΩΣ προστατεύουμε και διασφαλίζουμε την εμπιστευτικότητα των δεδομένων σας; 

Λαμβάνουμε όλα τα απαιτούμενα μέτρα πρόληψης, για να διασφαλίζουμε την εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια των δεδομένων σας και να αποτρέπουμε την αλλοίωση και την καταστροφή τους, ή την πρόσβαση σε αυτά από μη εξουσιοδοτημένους τρίτους.

Ζητούμε από τους συνεργάτες και τις εταιρείες του ομίλου να διατηρούν ένα επίπεδο προστασίας παρόμοιο με το δικό μας σε ό,τι αφορά τα προσωπικά δεδομένα σας. Τα μέτρα ασφάλειας που εφαρμόζουμε αξιολογούνται και ενημερώνονται, ώστε να αντιμετωπίζονται νέες απειλές και προκλήσεις, και να ικανοποιούνται οι νέες νομικές απαιτήσεις των χωρών όπου δραστηριοποιούμαστε.

ΠΩΣ επεξεργαζόμαστε τις διασυνοριακές ροές δεδομένων; 

Δεδομένης της παρουσίας του Dior σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο και προκειμένου να σας προσφέρουμε εξατομικευμένη εξυπηρέτηση παγκοσμίως, ορισμένα δεδομένα σας δύναται να συλλέγονται, να είναι προσβάσιμα ή να αποθηκεύονται εκτός της χώρας διαμονής σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι απαιτήσεις σε θέματα προστασίας και ασφάλειας δεδομένων διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή και ενδέχεται να μην προσφέρουν το ίδιο επίπεδο προστασίας με τις απαιτήσεις της χώρας καταγωγής σας. Ωστόσο, ο Οίκος Dior και οι εταιρείες του ομίλου έχουν λάβει μέτρα, για να διασφαλίζουν επαρκές επίπεδο προστασίας των δεδομένων σας, ανεξαρτήτως της τοποθεσίας τους, για παράδειγμα χρησιμοποιώντας τυποποιημένες ρήτρες διαβίβασης δεδομένων ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (όπου η νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων θεωρείται πιο αποτελεσματική παγκοσμίως) ή/και από τις Εθνικές Αρχές Προστασίας Δεδομένων. Ζητούμε επίσης από τους τρίτους συνεργάτες μας να συμμορφώνονται με τις ισχύουσες υποχρεώσεις για τη διαβίβαση δεδομένων, για παράδειγμα με συμβατικές ρήτρες, αναφορικά με τα δεδομένα που λαμβάνουν για λογαριασμό μας.

Σε αυτό το πλαίσιο:
- Η εταιρεία Christian Dior Couture και όλες οι συνδεδεμένες εταιρείες της έχουν συνάψει Σύμβαση Επεξεργασίας και Διαβίβασης Προσωπικών Δεδομένων
- Η εταιρεία Parfums Christian Dior και όλες οι συνδεδεμένες εταιρείες της έχουν συνάψει Σύμβαση Επεξεργασίας και Διαβίβασης Δεδομένων
- Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και για συγκεκριμένους ρόλους, οι εταιρείες Christian Dior Couture και Parfums Christian Dior έχουν συνάψει Σύμβαση Επεξεργασίας και Διαβίβασης Δεδομένων

ΠΩΣ επεξεργαζόμαστε τις προτιμήσεις των καταναλωτών και τα ατομικά δικαιώματα;

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τις απαιτήσεις, ο Οίκος Dior και οι εταιρείες του ομίλου έχουν θεσπίσει μέτρα, για να διασφαλίζουν τον σεβασμό των δικαιωμάτων των ατόμων που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα που εμείς (ή τρίτοι) έχουμε στη διάθεσή μας για αυτά τα άτομα. Τα μέτρα αυτά συμπεριλαμβάνουν, για παράδειγμα, το δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας ή λήψης αντιγράφου των δεδομένων, καθώς και τα περιορισμένα δικαιώματα τροποποίησης των δεδομένων σας, αίτησης διαγραφής τους ή εναντίωσης στην επεξεργασία τους. Παροτρύνουμε όσους μας έχουν γνωστοποιήσει τα δεδομένα τους να τα διατηρούν ενημερωμένα (για παράδειγμα σε περίπτωση αλλαγής διεύθυνσης email, ταχυδρομικής διεύθυνσης ή αριθμού τηλεφώνου), ώστε να έχουμε τις σωστές πληροφορίες στα αρχεία μας. Παροτρύνουμε επίσης τους καταναλωτές να ενημερώνουν τις προτιμήσεις που μας έχουν δηλώσει, για παράδειγμα σε ό,τι αφορά τα προϊόντα και τη συχνότητα επικοινωνίας, ώστε να μπορούμε να εξατομικεύουμε την εξυπηρέτησή μας με βάση τις προσδοκίες και τις ανάγκες τους. Τέλος, προσφέρουμε στα άτομα το δικαίωμα να ανακαλέσουν ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή τους σε ό,τι αφορά τα προϊόντα και τις προσφορές μας. Για να το κάνετε αυτό ή για να ασκήσετε οποιαδήποτε από αυτά τα δικαιώματα, χρησιμοποιήστε τους τρόπους επικοινωνίας που αναφέρονται παρακάτω στην ενότητα «Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας». Επιπλέον, χρειαζόμαστε πιστοποίηση από τα άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα δεδομένα τους, ώστε να διασφαλίζουμε ότι δεν παρέχουμε προσωπικά δεδομένα σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα.

ΠΟΙΑ πρόσθετα μέτρα προστασίας προσφέρουμε σε κατοίκους ορισμένων περιοχών;

Ο Οίκος Dior έχει υιοθετήσει τις πρακτικές προστασίας και ασφάλειας δεδομένων που περιγράφονται στην παρούσα Δήλωση για όλα τα εμπλεκόμενα άτομα. Επιπλέον, έχουμε προσδιορίσει και συνυπολογίσει τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας δεδομένων που απαιτούνται σε τοπικό ή περιφερειακό επίπεδο. Αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, τα μέτρα που απαιτούνται για κατοίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης / του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων της ΕΕ (ΓΚΠΔ) 2016/679.

Συγκεκριμένα, ο ΓΚΠΔ προβλέπει τα ακόλουθα δικαιώματα:
• Δικαίωμα ενημέρωσης: έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε σαφείς, διαφανείς και κατανοητές πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας και για τα δικαιώματά σας. Θα βρείτε όλες αυτές τις πληροφορίες στην παρούσα Δήλωση
• Δικαίωμα πρόσβασης: έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που διαθέτει για εσάς ο Οίκος Dior
• Δικαίωμα διόρθωσης: έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών δεδομένων σας, αν είναι ανακριβή ή απαρχαιωμένα, η/και τη συμπλήρωσή τους, αν είναι ελλιπή
• Δικαίωμα διαγραφής / δικαίωμα στη λήθη: έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας. Ωστόσο, αυτό το δικαίωμα μπορεί να είναι περιορισμένο για νομικούς λόγους ή λόγω του έννομου συμφέροντός μας να διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας
• Δικαίωμα εναντίωσης: μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε να μην λαμβάνετε πλέον τις επικοινωνίες μας που αφορούν σε προσφορές, νέα και εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπερκειμενικό σύνδεσμο που παρέχεται για τον σκοπό αυτό σε κάθε email ή επικοινωνία που σας στέλνουμε. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να λαμβάνετε μη εξατομικευμένες επικοινωνίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

• Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης ανά πάσα στιγμή για την επεξεργασία των δεδομένων με βάση τη συγκατάθεσή σας: μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας αναφορικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας, όταν αυτή η επεξεργασία γίνεται κατόπιν συγκατάθεσης

• Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων: έχετε το δικαίωμα να μεταφέρετε, να αντιγράψετε ή να διαβιβάσετε τα δεδομένα από τη βάση δεδομένων μας σε άλλη βάση δεδομένων. Το δικαίωμα αυτό ισχύει μόνο για τα δεδομένα που έχετε παράσχει και εφόσον η επεξεργασία βασίζεται σε σύμβαση ή στη συγκατάθεσή σας και πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας αυτοματοποιημένες διαδικασίες

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με τον Οίκο Dior σχετικά με την άσκηση των δικαιωμάτων σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε αντίστοιχα με τους Οίκους Parfum Christian Dior ή/και Christian Dior Couture. Οι εταιρείες Parfum Christian Dior και Christian Dior Couture αποτελούν δύο ανεξάρτητους Οίκους και διαχειρίζονται ανεξάρτητα τις βάσεις δεδομένων πελατών τους, οπότε αν επιθυμείτε, για παράδειγμα, να διαγράψετε τα δεδομένα σας τόσο στον Οίκο Parfum όσο και στον Οίκο Couture, θα πρέπει να επικοινωνήσετε και με τους δύο Οίκους. (Για λεπτομέρειες σχετικά με την επικοινωνία, ανατρέξτε στην ενότητα «ΠΩΣ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας;») Σύμφωνα με τη νομοθεσία, ο Οίκος Dior έχει υιοθετήσει πρακτικές που αποσκοπούν στην αποτροπή της συλλογής ή της αποθήκευσης πληροφοριών για παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών. Αν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει κατά λάθος πληροφορίες από άτομα ηλικίας κάτω των 15 ετών, θα τις διαγράψουμε αμέσως, εκτός εάν αφορούν απάντηση σε μεμονωμένο ερώτημα ή αίτημα του εν λόγω ατόμου, του γονέα ή του νόμιμου κηδεμόνα του.

ΠΩΣ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

1 / Επικοινωνήστε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους αν επιθυμείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα ή θέλετε να κάνετε ερωτήσεις ή παράπονα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας.

Christian Dior Couture
- Μέσω email στη διεύθυνση privacy@christiandior.com
- Μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας: https://www.dior.com/en_gr/beauty/contact-parfum
- Τηλεφωνικά: +44 (0)207 172 0172
- By post: Christian Dior Couture, 30 avenue Montaigne, 75008 Paris, France

Parfums Christian Dior
- Μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας: https://www.dior.com/en_gr/beauty/contact-parfum
- Τηλεφωνικά: +30 2111809400

2 / Έχετε το δικαίωμα να επικοινωνήσετε ανά πάσα στιγμή με τον επικεφαλής της υπηρεσίας προστασίας δεδομένων του Οίκου Dior ή με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, για να υποβάλετε παράπονα αναφορικά με τις πρακτικές προστασίας και απορρήτου δεδομένων που ακολουθεί ο Οίκος Dior.

3 / Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε για τα στοιχεία επικοινωνίας άλλων αρχών στην Ευρώπη, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Προστασίας Δεδομένων: https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en

Τελευταία ενημέρωση: 05/5/2022